Haber

Aleyna Tilki’nin Annesi Havva Öztel’den Dikkat Çeken Asgari Ücret Çıkışı!

Ünlü müzisyen Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel de sıkça gündeme gelen isimlerden biri. En az kızı kadar ünlü olan Öztel, geçtiğimiz yıllarda kızlarıyla birlikte Amerika’ya yerleşmişti. Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan Öztel, takipçileriyle soru cevap etkinliği yaparken taban fiyatla ilgili dikkat çekici bir yorum yaptı.

Ünlü müzisyen Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor.

Bazen kızı Aleyna Tilki’den daha fazla gündeme gelen Öztel, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor.

Özellikle sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ünlü isim, geçtiğimiz yıllarda kızlarıyla birlikte ABD’ye yerleşmişti.

Neden Amerika’ya yerleştiğini soranlara “Ayça’nın eğitimi için ve biz de çok istiyorduk” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru cevap etkinliği düzenleyen ünlü isim, yaptığı asgari ücret yorumuyla dikkatleri üzerine çekti.

Bir takipçisi, “Türkiye kadar güzel bir ülke yok. Yurtdışına gittim, benim ülkem gibisi yok. Havaya, suya, taşa kurban…” yorumunu yaptı.

Öztel, takipçisine, “Ülkem dünyanın en güzel yeri ama ekonomisi için artık aynı şeyi söyleyemem. Asgari ücretin 10 bin TL olduğunu ve kiraların 10 bin TL’den başladığını düşünürsek, ne yapmalıyız? Türkiye’de yeni nesil mi?

Asgari ücret alan bir kişinin çocuğunu nasıl okutacağını, kirasını ödeyeceğini, mutfak masraflarını nasıl karşılayacağını, faturaları nasıl ödeyeceğini tam olarak hesaplayamadım” dedi.

İşte o yazı

Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu