Teknoloji

eBaseball’un 2023 Olimpik Espor Serisinde Mücadele Edeceği İsimleri Açıklandı

 
Konami Digital Entertainment BV bugün, 2023 Olimpik Espor Serisinin beyzbol kategorisinde WBSC eBASEBALL™: POWER PROS ile yarışacak dokuz oyuncuyu gururla duyurdu.
 
Elemeler, Mart ve Nisan aylarında 2023 Olimpik Espor Serisinin bir parçası olarak hem Japonya’daki hem de dünya çapındaki oyuncular arasında yapıldı. Finaller, 22-25 Haziran tarihleri ​​arasında Singapur’daki Suntec Center’da düzenlenen Olimpik Espor Haftası sırasında gerçekleştirilecek.
 
Japonya Elemeleri’nde Tomoki Noguchi (Daylami), Takato Fujishima (fujito), Hiroki Horiike (TAIJYU) ve Kazutaka Machida (antimon) finallere katılmaya hak kazandı.
 
 
 
ABD’den Nintendo Switch oyuncusu Jacob Park (KangGang) ve Çin’in Taipei’den (Tayvan) PlayStation oyuncusu Wei-Chung Yu (Hazuremon) Worldwide Online Qualifiers’da birinci oldular. Ming Wang (CMWANG) ve Playstation oyuncusu Po-Yao Hsu (DoubleBass) eklendi.
 
2021 Olimpiyat Sanal Serisinin galibi Shoma Mori (SHORA) otomatik olarak 2023 Olimpik Espor Finallerine katılmaya hak kazandı. Ev sahibi ülke Singapur’dan 10. oyuncu, final eleme etkinliğinde seçilecektir.
 
basın bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu