Haber

Kerem Yavaş: “Play-off’larda finale kalan ve Süper Lig’e yükselen takım olmak istiyoruz”

– Kerem Yavaş: “Play-off’larda finale kalan ve Süper Lig’e yükselen takım olmak istiyoruz”

İSTANBUL – Eyüpspor Teknik Müdürü Kerem Yavaş, 2-1 kazandıkları Ankara Keçiörengücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Play-off’larda finale kalan ve Süper Lig’e çıkan takım olmak istiyoruz. Lig.”

Spor Toto 1. Lig’in 38. hafta maçında Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti. Emeklerin ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Eyüpspor Teknik Menajeri Kerem Yavaş, “Maç öncesi zamanı değerli kılmak istiyoruz. Kadronun başına geçtikten sonra eksik noktaları, doğru noktaları şu şekilde belirledik: Arda hocamızın liderliğinde yaptığımız analizler sonucunda periyodik olarak play-off hazırlıklarımıza başladık.Hazırlığımız bu kadardı.Keçiörengücü maçı aslında bizim için play-off’un ilk maçı niteliğindeydi. Sonucu etkileyecek parametreye ve play-off’a kalıp kalmayacağımıza.İlk maçımızı geçtik.Bugün kazandık ama bazı eksikliklerimiz vardı.Kendimizi telafi edecek takım olmak istiyoruz ve inşallah. play-off’larda finale çık ve Süper Lig’e çık” dedi.

Play-off’ta Sakaryaspor ile eşleştiklerini hatırlatan Yavaş, “İki hafta önce Sakaryaspor’a gidip canlı izleme şansımız oldu. Maçlarımız aynı gün değildi, adam olduğumuz haftaydı. İyi bir rakip. Uygun bir seyirci kitlesi var. Bir futbol şehri. Güzel bir stat. Keyifli bir atmosfer bizi bekliyor. Planlarımızın kazanma yönünde olması adettendir. Tek maç olduğu için telafisi yoktur. Tek maç olduğu için sorun oluyor. Arızalı olmayacaktır. Daha az hata yapan takımın yarı finale yükseleceğini düşünüyorum” dedi.

Kerem Yavaş, play-off’un diğer maçı Bodrumspor-Göztepe maçıyla ilgili olarak, “Takımların güçlerini eşit görüyorum. Kısa sürede hepsiyle oynama şansımız oldu. Son periyotta sadece Bodrumspor ile oynayın. Keyifli maçlar olacak, maçlar olacak, zor maçlar olacak. O maçta da bizim gibi az hata yapan kazanır diye düşünüyorum” diye konuştu.

sungurluhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu