Teknoloji

Like A Dragon: Infinite Wealth’ten 1 Saatlik Video

Like A Dragon: Infinite Wealth’ten 1 saatlik video , topluluk yöneticisi Carlos ve kıdemli marka yöneticisi Brent tarafından sergilenen oynanışla birlikte yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Assassin’s Creed Nexus VR Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Bildiğiniz gibi serinin bir sonraki oyunu 9 Kasım 2023 tarihinde Like A Dragon: The Man Who Erased His Name ismiyle çıkacak. Like A Dragon: Infinite Wealth PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series içindir. 25 Ocak 2024 tarihte gelecek. Hareket saatini beklerken, Like A Dragon: Infinite Wealth’ten 1 saatlik videoSEGA tarafından yayınlanmıştır.

SEGA ve Ryu Ga Gotoku Studio’nun sunumu sırasında oynatılan demoda, serinin yeni oyununda yer alacak karakterleri, mekanları ve oynanış mekaniklerini görmek mümkün. Keyifli izlemeler dileriz.

Like A Dragon: Infinite Wealth’in 1 Saatlik Görüntüsü Yayınlandı

Like A Dragon: Infinite Wealth, standart sürüme ek olarak iki farklı özel sürümle de piyasaya sürülecek. Deluxe sürüm, Master Vacation Bundle’ı içerecek ve Ultimate sürüm, Deluxe sürüm içeriğine ek olarak Çeşitli Kıyafet Paketi, Sujimon & Resort Paketi ve Yakuza CD Koleksiyonu Setini içerecek.

Sürüm ne olursa olsun, ön sipariş verirseniz Hero’s Booster Pack ve Special Job Set’e sahip olacaksınız. Hero’s Booster Pack, karakterinizin seviyesini ve ilgili işin seviyesini yükseltmek için gereken deneyim puanlarını sağlayacaktır. Ayrıca bu pakete üretim seti de dahil olacak. Özel İş Seti içeriğinde erkek karakterler için Linebacker işi ve kadın karakterler için Tennis Ace işi yer alacak.

Ejderha Gibi: Sonsuz Zenginlik Planı

Hikayeye göre uzun süredir kayıp olan annesini arayan Ichiban Kasuga’yı Pasifik bölgesine kadar uzanan büyük bir macera beklemektedir. Elbette bu yolda yalnız olmayacaktır. Öyle ki kanser teşhisi konulan ve şu anda Daidoji grubunun işlerini yürüten Kazuma Kiryu da hikayeye katılarak Ichiban Kasuga’nın geçmiş günahlarının kefaretini ödemesine yardımcı olacak. Ancak Hawaii eyaletindeki yerel çeteler de karakterimizin annesini arıyor olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu