Teknoloji

Skyalp startup ekosistemindeki yerini aldı

Hedef Holding’in küme şirketlerinden Ülkü Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş., Skyalp markasını kullanmakta olup, yeni marka stratejisi doğrultusunda dijital pazarlama, yazılım geliştirme, danışmanlık ve Ar-Ge gibi tüm faaliyetlerini yürütmektedir. Skyalp Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş. unvanı ile devam edecektir. Yenilikçi bakış açısı ve iş stratejisi ile kurumsal ekosistemde yerini alan Skyalp; Satın alan ve dönüştüren, kendi işletmelerini kuran ve işbirliği yapan bir şirket olarak ekosistemde konumlanacaktır.

FinTech özelliklerini getiren ve geleceği şekillendiren bir iş modeli

Türkiye’nin borsaya kote ilk girişiminin kurucu teknoloji ve danışmanlık şirketi olarak konumlanacak olan Skyalp, dijital alan başta olmak üzere girişimcilik sektöründe fark yaratacak bir iş modeli oluşturdu. Skyalp, kendi işletmelerini kurmanın yanı sıra, potansiyel işletmeleri satın almaya, dönüştürmeye ve işbirlikleri yoluyla yeni iş fikirlerini hayata geçirmeye odaklanmaktadır. Satın aldığı işletmelere gömülü finansal özellikler ekleyerek son kullanıcıların hayatlarına dokunan işler sunmayı hedefleyen Skyalp, finansal teknoloji özelliklerini de işletmelere kazandırmayı planlıyor.
Geliştirilen strateji çerçevesinde Skyalp, teknoloji alanında altyapı danışmanlığı, büyüme ve pazarlama danışmanlığı gibi tüm süreçlerde işletmelerin yanında olmanın yanı sıra işletmeleri kendi ekosisteminde buluşturarak sinerji yaratacak. Maksat Holding’in gücünü arkasına alan Skyalp, işletmelere yön veren bir platform olmayı hedefliyor.

Skyalp’tan yenilikçi işletmelere A’dan Z’ye çok taraflı destek

Son kullanıcı ihtiyaçlarını temel alan Skyalp’in kurumsal yapılanma yapısı, otomobille ilgili gereksinimleri içerecek araç servis çözümleri platformu Duude’yi, araştırma departmanının deneyimli ismi DORinsight’ı ve Türkiye’nin ilk ve en büyük izinli veri tabanına sahip online’ı içeriyor. , satın alma ve dönüştürme odaklı yaklaşımıyla. Araştırma paneli Napolyon’u içerir.
Ayrıca Skyalp, iştirak ve iştirakleri ile toplam 12 işletmeye büyüme ve stratejik altyapı danışmanlığı sağlamaktadır. Bu girişimler şu şekilde sıralanmaktadır; Commune, Juphy, Fintables, Talkinvest, Zephlex, Idealdata, TraderBull, FTech Labs, Techne, Sysline, Artiox ve Teklifim.

haber-kartal.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu