Yaşam

Anatoly Moskvin Küçük Kız Bedenlerini Oyuncak Bebeklere Dönüştürüyor

Anatoly Moskvin’in gerçek olduğuna inanmayacağınız bu tüyler ürpertici hikayesi, dışarıdan son derece eğitimli ve aklı başında biri gibi görünse de aslında çok tehlikeli bir insandır. pedofili ve nekrofilibunu ortaya koyuyor.

“Ölülere saygınız yok mu?” veya ” Bir insan nasıl bu kadar acımasız olabilirBu, kendinizi “” sorularını sormaktan alıkoyamayacağınız benzetmedir.

İyi bir eğitim almış, tarih alanında akademisyen olarak çalışan ve 13 dil bilen Anatoly Moskvin, alışılmadık bir çocukluk geçirdi.

Rusya’nın Nizhny şehrinde doğan bu çocuk, küçük yaşlardan beri ortalıkta. mezarlıklarla ilgili alışılmışın dışında bir saplantı vardı. Bu saplantısını 1979 yılında 13 yaşındayken yaşadığı bir olaya bağladı.

Bir gün Anatoly okuldan dönerken siyah takım elbiseli bir adam tarafından fark edildi. bir kızın cesedini öpmek zorundaVe hikayesi aslında bu noktada başladı.

Anatoly Moskvin, o günden itibaren makul aralıklarla mezarlıklarda dolaşmaya başladı.

Bu garip olay yüzünden Ölü birini öpmenin ona zevk verdiğini keşfetti. ve bu içgüdüyü görmezden gelmek, onun için her geçen gün daha da zorlaşıyordu. Küçük bir çocukken, her ziyaretinde mezarlıklar hakkında notlar aldı ve mezar sahiplerinin tarihini araştırdı.

Şehirde kimsenin mezarlıklardaki insanları ondan daha iyi tanımadığını belirten Anatoly, 2005’ten 2007’ye kadar 752 mezarlığıziyaret edildi.

Bir süre insanların dikkatini çekmemeyi başarsa da mezarlıklara olan tuhaf ilgisi ölü yakınları tarafından anlaşılmış ve Mezarlıklara zarar verenin kim olduğu araştırmasıbaşladı, ancak Anatoly kimliği belirlenemedi.

Ancak uzun yıllar ziyaretlerine devam eden bu adam, 2011 yılında bir Müslüman mezarlığında yakalandı.

Polis, Anatoly’nin ailesiyle birlikte yaşadığı evi incelemeye gittiğinde inanılması güç gerçeklerle karşılaştı. Güzel kıyafetler giymiş birçok gerçek boyutlu oyuncak bebekkonutun çeşitli yerlerinde durdu.

bebeklerin yanı sıra mezar taşlarının fotoğrafları, dağınık mezarlık haritaları ve oyuncak bebek imalat kılavuzları Polisleri şaşırttı. Dikkat çeken bir diğer detay ise oyuncak bebeklerin içerisinde müzik kutularının bulunmasıydı. Hatta bazı oyuncak bebeklerin içinde hastane raporları ve kurumuş organlar vardı.

Anatoly’nin ailesi oyuncak bebekleri oyuncak zannettiklerini söylese de, polis bu bebeklerin gerçek mumyalanmış insan cesetleri olduğunu kabul etti.

Bu takıntılı adam, en çok kız cesetleriyle ilgilendiğini kabul ederek hatasını kabul etti. Ayrıca polis ekipleri evde 29 mumya bebek buldu. 3 ile 25 yaşları arasındadırtespit etti.

Tüm bunların üzerine Anatoly mahkemede 44 mezar ve cesedin istismar edilmesinden kendisinin sorumlu olduğunu söyledi. açık getirdi. Çocuklarını kaybeden anne ve babalara da kızlarını bırakıp evlerine getirdiklerini iletti.

Hassas İçerik

Adam bu cesetleri mumyalamakla kalmamış, çaldığı ölülerle duygusal bir bağ da kurmuş. cesetlerin doğum günlerini odasında kendi yarattığı ritüellerle kutluyordu.ve mahkemedeki ifadesinde bunu ölülerin iradesi ve yeterliliği için yaptığını söyledi.

Sözleri bununla sınırlı kalmayan Anatoly, bilimin bu kızları yeniden hayata döndürebileceğine inanıyordu.

Bu nedenle mumyalama hakkında detaylı bilgi edindiğini ve bu sayede onları koruduğunu, tek amacının onlarla iletişime geçmek olduğunu söyledi. Üstelik Anatoly’nin dediği gibi hiçbir kız mezarından rastgele çıkarılmadı. O her birine Dışarı çıkmak isteyip istemediğini sordu ve onu isteyenlere dışarı çıkmasını istedi.çıkarmıştı.

Bu sözlerden sonra Anatoly Moskvin’e şizofreni teşhisi kondu ve tutuklandı . 10 yıl psikolog tedavisi gördükten sonra doktorlar bu kişinin artık güzel olduğuna ve herhangi bir tehlike oluşturmadığına karar vererek taburcu edilmesinin uygun olduğuna karar verdi.

Moskvin’in ilk kurbanlarından birinin annesi bu özgürlüğün yanlış olduğunu söyledi. uzun ömürlülük gözetim altında tutulmalıve ne olursa olsun, o ve diğer kurbanların aileleri huzur içinde uyuyamayacak.

Kaynaklar:Tüm O İlginç Şeyler, Bobo Kapsamı, Daily Mail

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu