Teknoloji

Apple’ın yeni sanal gözlüğü piyasaya çıktı! Sokaklar bilim kurgu filmine dönüştü

Elma Apple Vision Pro’nun yeni sanal gerçeklik gözlüklerini kullananların farklı hareketleri, izleyicilere bilim kurgu filmlerinden sahneler yaşatıyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları teknolojinin geldiği noktaya dikkat çekerken, bazıları da insanları zombiye dönüştürdüğüne dikkat çekiyor.

SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜKLERİ SATIŞTA

Teknoloji devi Apple, en yeni Apple Vision Pro sanal gerçeklik gözlüklerini ABD’de satışa sundu. Gözlük, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunarken, sokakta kullanmak da insanları sanki bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi farklı ve çekici karakterlere dönüştürebiliyor.

GERÇEK DÜNYAYI AYNI DÜNYAYA BAĞLADI

Sosyal medyada paylaşılan ilginç görüntüler arasında kullanıcıların gözlük taktığı ve tuhaf hareketler sergilediği anlar dikkat çekiyor. Gözlük, kullanıcılara gerçek dünya ile sanal dünyayı birleştirme olanağı sağlarken, çevrelerindeki insanları şaşırtan görüntüler yaratıyor.

GÖRSELLERE YORUMLAR DÜŞTÜ

Bazı sosyal medya kullanıcıları teknolojinin geldiği noktaya dikkat çekerken, bazıları da insanları zombiye çevirdiğini vurguluyor. Apple Vision Pro ile ilgili görseller kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen görsellerden biri oldu. Paylaşımların altında, “Kulağa hoş gelebilir ama son derece korkutucu bir teknoloji. 10 yıl sonra dünya, sokaktaki herkesin başına gözlük taktığı, kendi kendine tuhaf hareket ettiği, kimseyle iletişim kuramadığı bir çöplük olacak. , kimseyi göremiyor ve kendi dünyasında yaşıyor” ve “Bu teknoloji çok korkutucu hale geliyor.” yorumlar geldi.

APPLE VISION PRO FİYATI

Türkiye’de ikinci el alışveriş sitelerinde gözlüğün fiyatı 135 bin TL’den başlayıp 249 bin TL’ye kadar çıkıyor. Gözlüğün temel modeli 256 GB depolama alanına sahip 3.499 dolar fiyat etiketiyle satışa çıktı. Apple’ın ABD pazarında satışa sunduğu gözlüklerin Türkiye’ye ne zaman geleceği ve ne kadara mal olacağı henüz bilinmiyor. ABD’den yolcuların getirdiği gözlüklerin Türkiye’deki ikinci el alışveriş sitelerinde 135 bin TL’den 249 bin TL’ye kadar başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

solhan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu