Yaşam

Arzum Onan, 27 yıldır birlikte olduğu Mehmet Aslantuğ’tan boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

27 yıl önce evlendi ve dergi Dünyanın örnek çiftleri arasında gösterilen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un evliliklerinde kara bulutların dolaştığı ve boşanma kararı aldıkları iddia edildi. Daha önce yaptıkları açıklamayla evliliklerinde sorun yaşadıklarını doğrulayan Onan, bugün yeni bir paylaşım yaparak kötü haberi verdi.

29 MAYIS’TA BOŞANIYORLAR

Mehmet Aslantuğ’dan psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle boşandığı iddia edilen Arzum Onan, 29 Mayıs’ta Instagram hesabından eşiyle bir fotoğraf yayınlayarak boşanacaklarını açıklamıştı. Kendilerine yönelik manevi şiddet iddialarını reddeden Onan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Açıkça söylüyorum bazılarının vicdanı yok. Sırf çıkarları için Mehmet’le neredeyse bir ömür geçirdim. hepiniz iyi biliyorsunuz tutarlı saygılı saygılı duyarlı son derece çirkin bir yalanla konumlandığı siyasi mücadelesi üzerinden onu vurmaya çalışıyorlar ama ben çok nazik bir üslupla anlatmaya çalıştım.”

“MEHMET BOŞANMAK İSTEDİ, DAVAYI BEN AÇTIM”

‘Yaklaşık 30 yıldır sevdiğim adam’ değil ‘psikolojik şiddet, her zaman yanımda olan ve bana destek olan kişilik, bu tür iftiraların malzemesi olmayı asla hak etmiyor’ dedim. Boşanma sürecini; oğlumuza, sevdiklerimize ve sevdiklerimize ek bir duygusal yüke dönüşmesin diye bu şekilde tanımladım.Zamanında gelinen aşamada boşanmayı talep eden Mehmet oldu.Böyle olacağına karar verdik. dava sürecini başlatmam için daha seviyeli bir yaklaşım.29 Mayıs boşanma tarihimiz dışındaki bu saçma sapan tartışmalar açıkça kötü niyet içeriyor ve kasıtlı olarak yapılıyor.Daha önce de paylaştığım gibi herkesin yaşadığı/olabileceği bir yorgunluk yaşıyor olmak. zaman içinde deneyim; Birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin nerede durduğunu değiştirmeyecek! Sevgilerle, sakince…”

Mehmet Aslantuğ sessizliğini korurken, Arzum Onan’ın paylaşımı Pınar Altuğ, Ceyda Düvenci ve Serkan Altunorak gibi isimler tarafından yorumlanıyor.

ortaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu