Haber

CHP’li milletvekilleri toplantıda depreme yakalandı: Ben böyle bir şey yaşamadım

ANKARA – Hatay’ın Defne ilçesinde saat 20:04 sıralarında 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Art arda 5’ten fazla sarsıntı bölgedeki birçok kentte hissedildi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Becerikli Başarır, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Antakya’daki afet uyum merkezindeki mitinginde 10 CHP’li milletvekili ile birlikte deprem yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Hiç böyle bir şey yaşamadım. İstanbul depremi, Adana depremi yaşadım ama inanılmaz bir felaket. Ben böyle şok edici bir deprem görmedim. Dışarı çıktım, sokakta yürürken düştüm. Samandağ’da yıkım olduğu söyleniyor. Bazı yerlerde yıkım var. Enkazda insanların olduğu söyleniyor.”

CHP TAŞCIER: AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYORUZ

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Hatay merkezde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Uyum Merkezi’nde depreme yakalandıklarını belirterek, “11 milletvekilinin koordinasyon merkezindeydik. Depremle birlikte ışıklar söndü. Ayakta durmakta zorlandık. Yaklaşık 40 saniye sürdü. Bazı binaların yıkıldığına dair haberler var. “Şu anda çok fazla ambulans geçişi var” dedi.

CHP’Lİ ÖZDEMİR: İBB GRUBU BİNALARI ZİYARETE GİDİYOR

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Meclis grubu olarak gün sonu değerlendirme toplantısında beyin sarsıntısına yakalandıklarını belirterek, “Meclis grubu olarak görev başındayız. Burada görev yapan milletvekilleri arasında bir koordinasyon toplantısı yapıyorduk. O sırada çok şiddetli bir deprem oldu. Ambulanslar şimdi gidiyor. Enkaz altında insan olup olmadığını belirlemeye çalışıyoruz. Bilgi alışverişi yapmaya çalışıyoruz. İBB itfaiye şefimiz ekibiyle hızlıca binaları gezmeye gitti, kendilerinden bilgi bekliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu