Haber

Asya Triatlon Derneği ve Japonya Triatlon Federasyonu deprem için taziye mektubu gönderdi.

Asya Triatlon Birliği ve Japonya Triatlon Federasyonu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya’ya taziye mektubu gönderdi.

Türkiye Triatlon Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Asya Triatlon Birliği Lideri Vijitr Sittinawin ile Genel Sekreter Shinichiro Otsuka ve Japonya Triatlon Federasyonu Lideri Mitsuhide Iwaki gönderdikleri mektupla dayanışma mesajı verdiler.

Sittinawin ve Otsuka beyin sarsıntısından duydukları üzüntüyü dile getirerek, sevdiklerini kaybedenlere başsağlığı dilediler.

İwaki’de yakınlarını kaybeden depremzedelere taziyelerini ileterek, şu ifadeleri kullandı:

“Japonya’da 11 Mart 2011’de meydana gelen büyük depremden etkilenenlerden biriyim. O dönemde Türkiye’den aldığımız destek bizi cesaretlendirdi. Bunu unutmadık. Biz Japonya olarak bu depremi başlatacağız.” Federasyonunuz aracılığıyla Türkiye’ye gönderilecek bir bağış kampanyası. Sizin için dua ediyoruz.”

Türkiye Triatlon Federasyonu Lideri Bayram Yalçınkaya, her iki birlik temsilcilerine birlik ve takviye açıklamalarından dolayı teşekkür etti.

cameliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu