Teknoloji

Dell Technologies, G serisinin yeni üyeleri olan G16 ve G15’i sunar

Mükemmel oyun deneyimlerini oluşturan unsurlar sürekli gelişirken Dell Technologies, oyuncuların değişen ihtiyaçlarını karşılayan anlamlı ve etkili yeniliklerle fark yaratmaya devam ediyor. Şirket, yeni G16 ve G15 serisinden oyun dizüstü bilgisayarını tanıttı. Dell’in yeni G16 ve G15 oyun dizüstü bilgisayarları, güvenilirlik ve basitlik üzerine inşa edilmiştir. Aynı zamanda genç ve eğlenceli bir tasarıma sahip olan G ailesinin yeni üyeleri buna bağlı olarak güçlü bir performans sunuyor.

80’lerin ruhu geri dönüyor

Dell Technologies, G15 ve G16 ile cesur ve yeni bir tasarım yaklaşımı benimsiyor. Premium metalik renklerin karşısında, 80’lerin kabul gören estetiğini sevenlerin beğeneceğine inanılan retro turuncu ve mavi göz alıcı seçenekler yer alıyor. Her iki modelde de oyun deneyimini geliştirmek için bir G modu tuşu, özel oyun makro tuşları ve geçiş ses tuşları bulunur. G15, sayı tuş takımıyla tek bölgeli ve dört bölgeli RGB klavye seçenekleri sunarken G16, tek bölgeli RGB ve Cherry MX klavye seçenekleri sunar.

Alienware’den ilham alındı!

İçeride, G15 ve G16, oyun maratonlarında bile grafik ağırlıklı oyunları hızla destekleyen en yeni Intel, AMD ve NVIDIA teknolojisi tarafından desteklenmektedir. İlk kez G Serisi, Alienware’den ilham alan Buhar Odası Soğutma ve Element 31 termal arayüzüne sahiptir. Her iki cihazda da en iyi oyuncu özelleştirmesi için yenilenen Alienware Komuta Merkezi bulunur.

Hepsini tek bir arayüzle yönetmek mümkün: Yenilenen Alienware Command Center

G Serisi oyun dizüstü bilgisayarları, yeniden tasarlanan Alienware Komuta Merkezi (AWCC) ile piyasaya sürülür. Bu, en üst düzeyde özelleştirme ve rahatlığı parmaklarınızın ucuna getirir.

Alienware Komuta Merkezi temel olarak kontrol paneli, oyuna özel profiller ve temalar, aydınlatma, makrolar, ses ve hız artırma gibi oyun deneyimleri için kritik olan ayarlara hızla erişmeye yardımcı olur. Yeniden tasarlanan AWCC, yazılım güncellemelerinden ve önceki sürüme yönelik geliştirmelerden daha fazlasıdır. Yeni Alienware Command Center, sezgisel ve dinamik bir kullanıcı tasarımına sahip yeni bir mimaridir. Bu, AWCC’de gezinmeyi ve güncellemeyi kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda oyuncuları daha yetkin oyuncular haline getirir. Örneğin, oyuncular artık oyun oynarken performanslarını görebilir ve ayarlayabilir.

Her iki cihazın da 2023 baharında satışa çıkması bekleniyor. Başlangıç ​​fiyatları Dell G15 için 849$ ve Dell G16 için 1.499$ olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu