Haber

Fransız Şirketleri Çin Ekonomisine Güveniyor

Bu yıl Çin’i ziyaret eden Fransız şirket yöneticileri, ülkenin güçlü ekonomisine duydukları güveni dile getirerek, Çin’in kaçırılmayacak bir pazar olduğunu söylediler.

SES 1 (İngilizce): BENOIT BAZIN, Saint-Gobain Kümesi CEO’su:

“Çin, Saint-Gobain’in ilerlemesi için değerli bir ülke. Saint-Gobain’in Çinli ekipleri son derece özverili, son derece dinamik ve son derece yetenekli. Ekipler son derece yenilikçi. Ayrıca 200’den fazla çalışanı olan bir araştırma merkezimiz var. Çin açısından. Çin bizim için hızla büyüyen bir pazar ve ekonomi. Bu yüzden çok fazla güç ve çok fazla yetenek var. Bu bana gelecek için çok fazla inanç veriyor.

Çin’de çok şey oluyor. Çin bizim için önemli bir pazar. Önümüzdeki 5 yılın planını yaptık. Çin, elbette bir büyüme bölgesi ve inşaat müşterilerimizi sürdürülebilir binalara doğru çalışmaya itebileceğimiz bir bölge.”

SES 3 (İngilizce): SEBASTIEN BAZİN, Accor Cluster Yönetim Kurulu Lideri ve CEO’su:

“45 yıldır Çin’de faaliyet gösteriyoruz. Çin’de 600 otelimiz var ve önümüzdeki 3 yıl içinde 350 otel daha açılacak. Yani çok hızlı bir büyüme. Çin’de iç eğlence pazarının daha güçlü olabileceğini düşünüyorum.” bu yıl.

Çin’in dünyanın en büyük konaklama pazarı haline geleceğini bilmelisiniz. Bu sadece anlık bir soru. Bunun 10 yıldan kısa bir süre içinde gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu yüzden Çin kaçıramayacağınız bir pazar. Bu, katılmanız gereken bir pazar. Önümüzdeki 20 yıl harika olacak.”

xinhua HaberlerŞangay’dan bildiren ajans muhabirleri.(XHTV)

Kaynak: Xinhua / Günümüz

haber-sabanozu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu