Haber

Geride kalanları alan Akşener’in eski açıklamaları gündem oldu: 6’lı Geçiş Tablosunu dağıtmaya kimsenin gücü yetmez

GÜZEL Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı Parti Masası’nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda 5 siyasi parti liderinin anlaştığını, buna karşı çıktıklarını söyledi. Akşener, ekibiyle yaptığı görüşmenin ardından, anket sonuçlarına göre önerdikleri Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerinin kabul edilmediğini belirterek, sert bir açıklama yaparak masadan ayrıldı.

“SARAY GÖRÜNÜMLÜ KANONUZU YIKMAYA GELİYORUZ”

6’lar Masası için mola veren Meral Akşener’in geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. 23 Kasım 2022’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetinde, “Umuyoruz ki bu tablodan vazgeçerek bir dönüşüm gerçekleştirerek milli ve yerli bir duruş sergilemek için pozisyonlarını yeniden gözden geçireceklerdir.” kumar masası ve saray benzeri kumarhaneni başına koy.” Yıkmaya geliyoruz” yanıtını veren Akşener, “Masayı bozar” eleştirilerine hep örnek cevaplar verdi.

“SÜRPRİZ BİR İNSAN DEĞİLİM”

9 Aralık 2022’de yaptığı açıklamada “İşbirliği içinde rekabet kavramına ihtiyacımız var. Birbirinin ayağına basan bir yapı değil. Ben o masada sürprizleri olan biri değilim. Net bir insanım.” .” dedi Akşener, bununla da kalmadı.

“KİMSE MASA DAĞITMA GÜCÜNE SAHİP DEĞİL”

DÜZGÜN Parti lideri Akşener, 29 Aralık 2022’de yazar Elif Çakır’a yaptığı konuşmada masadan kalkmayacaklarını ve 6 Sofra’yı kimsenin bozamayacağını söyledi. Akşener, “Altılı masa asla dağılmaz, kimsenin masayı dağıtmaya gücü yetmez. Ülkenin geleceğinin konuşulduğu o masadan ne ben ne de bir başkası kalkmayacağız.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu