Haber

Kılıçdaroğlu: “Her tartışma CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar doğurdu”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Asırlık tarihimiz boyunca yaptığımız tüm tartışmalar, yeni ve güçlü başlangıçlarımıza liman olmuştur. Her tartışma, CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar doğurmuştur.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuştu. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra eski CHP genel başkanları, parti başkan yardımcıları, CHP milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“Her tartışma CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar üretti.”

Konuşmasına CHP’nin siyasi tarihini anlatarak başlayan Kılıçdaroğlu, CHP’nin halkın özgürlük ve egemenliğini ortadan kaldırmak isteyen kişi ve kurumlara karşı devrimci ruhla durmayı ilke edindiğini belirterek, ” Bu temel prensip doğrultusunda parti içi tartışmalardan çekinmemiş, tam tersine parti içi tartışmaları bir yenilenme aracı olarak kullanmıştır.” Her CHP’li, etik ilkeler doğrultusunda yapılan tüm tartışmaları, büyük Atatürk’ün önderliğinde başlayan ve ülkemizin kalıcı olarak demokratikleşmesini hedefleyen devrim çabamıza bir katkı olarak görmektedir. Bu bağlamda asırlık tarihimiz boyunca yaşadığımız tüm tartışmalar yeni ve güçlüdür. “Başlangıçlarımıza liman oldu. Her tartışma CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar doğurdu” dedi. – ANKARA

haber-eldivan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu