Haber

Pazarcık Belediye Başkanı: Bu çadırlarda bensiz kalabilir misiniz?

Maraş Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, dün; ilçe merkezindeki konteyner ve çadır kentleri ziyaret etti.

Depremzedeler Başkan Yılmazcan’a tepki gösterdi. Vatandaş Yılmazcan; “Neredeydin?” “Devlet burada. Türk Silahlı Kuvvetleri burada. Burada iki vali var” yanıtını verdi. Başka bir vatandaşa “Neredeydin?” Yılmazcan, “Buradayım, buradayım. AFAD’ın çadırları burada. Devlet burada” yanıtını verdi. Bir depremzede daha tepki verdi, “Hayır, burada değilsin.” Yılmazcan, “Ben olmasaydım bu çadırlarda kalabilir miydiniz?” söz konusu.

Bir vatandaş, “Bu çadırları devlet kurdu, siz mi kurdunuz? Bir gün gelip milletin halini sormadın” dedi. Yılmazcan, “Ben buradayım amca” yanıtını verdi. Vatandaş, “70 gündür burada rezil olduk, rezil olduk” dedi. “Bu çadırları kim getirdi? Ben getirdim. Siz benim getirdiğim çadırlarda kalıyorsunuz. Öyleyse çadırda kalın. Benim getirdiğim çadırda siz kalıyorsunuz.”

ANKA’nın aktardığı haberde Yılmazcan, “Devlet burada. Devlet iki saatte 200 çadır kurdu. Neden ona bir şey söylemiyorsun? Ben seçilmiş belediye başkanıyım. “18.000 oy aldım” dedi. Bir depremzede daha tepki gösterdi, “Erkek olsaydın bize gelmezdin.”

lacin-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu