Haber

PKK’lı teröristler perişan! Uzun süreli açlık nedeniyle delikli bağırsaklar

Komandolar, bölgede iğneli kuyu kazmak için teröristlerin tüm inlerine ve mağaralarına giriyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlı operasyonları sonucunda kaçamayacaklarını anlayan teröristler teslim oluyor.

GÖREVDEKİ TERÖRİSTLERİN HAYATI

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teslim olan 2 teröristin daha görüntülerini 4 Haziran’da sosyal medya hesaplarından paylaştı. Mağaradan teslim olan biri kadın iki teröristin görüntüsü, teröristlerin sefil hayatlarını gözler önüne serdi.

PKK’lı teröristler perişan! Uzun süreli periyodik açlıktan dolayı delinmiş bağırsaklar” layout=”intrinsic” width=”405″ height=”757″>

2 TERÖRİST PATLAYICILARLA KAPLANMIŞ

Teröristlerin yasak dediği her yere giren Mehmetçik, bu kez Hale Dağı’ndaki mağaraya düzenlediği operasyonda çok sayıda el yapımı patlayıcı ve silahla birlikte iki teröristi yakaladı.

AÇLIK TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN MİSAFİRLER

Açlıktan yürümekte bile zorlanan teröristlerin bu görüntüsü, örgütün üst yönetimi tarafından şanslarına terk edildiğini açıkça ortaya koymaktadır. TRT Haber’de yer alan bilgiye göre, güvenlik kaynakları teslim olan iki teröristten birinin yapılan sağlık kontrollerinde uzun süreli açlık nedeniyle bağırsaklarını deldiğinin belirlendiğini duyurdu.

TERÖR LİGİ KAT MASALARINDA OYNANIYOR

Teröristlerin dağdaki sefaletini gözler önüne seren onlarca görüntüye rağmen kaynaklara yansıyan diğer fotoğraflar net bir şekilde gösteriyor ki PKK/KCK Yürütme Kurulu Eşbaşkanı terörist Cemil Bayık “Cuma” kod adıyla ziyafet çekmeye devam ediyor. arkadaşlar yer sofrasında sıcak yemeklerle donatılmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu