Yaşam

Red Bull 60 Seconds, Sanatçıları 60 Saniyelik Müzikal Mücadeleye Davet Ediyor

Yaratıcı projeleri ile farklı deneyimlere sahip olan Red Bull, sanatçıların müzikal yeteneklerine odaklandığı Red Bull 60 Seconds’ta zamana karşı bir müzik yarışı başlatıyor. Yerel müzik enstrümanlarının ve müzisyenlerin yeteneklerini ortaya koyan otantik performanslar, Red Bull, Türkiye’nin Instagram ve TikTok hesaplarında seyirciyle buluşuyor.

Türkiye’nin yetenekli müzisyenlerinin 60 saniyede enstrümanlarını konuşturduğu performansların yer aldığı Red Bull 60 Seconds başladı. Red Bull 60 Seconds, sanatçılardan alışılmadık yerel müzik enstrümanlarını kullanmalarını isteyerek bilinmeyen yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefliyor ve onları daha güzele ulaşmaları için zorluyor.

Blues esintilerinin eşlik ettiği özgün müzik anlayışıyla tanınan Red Bull 60 Seconds’ın ilk konuğu Evrencan Gündüz oldu. 60 saniye süreye karşı yarışan Gündüz davul Kendi formunun dışında bir solo performans ortaya koydu. Evrencan Gündüz’ün performansı Red Bull’un Instagram ve TikTok hesaplarından izlenebilir.

Red Bull 60 Seconds’ın etkileyici performansları, birçok yetenekli ismin katılımıyla önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bu eşsiz müzik performansları Red Bull Türkiye’nin Instagram ve Tiktok hesaplarından takip edilebilir.

Red Bull 60 Seconds’ın ilk performansını gerçekleştiren Evrencan Gündüz ile projeye dair detayların konuşulduğu röportaja Red Bull’un internet sitesinden ulaşılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu