Teknoloji

V Rising Tam Sürüme Geçiş Yapıyor: Tarih Verildi!

Çıkışının üzerinden geçen iki yıllık sürenin ardından, V Rising tam sürüme geçiş yapmaya hazırlanıyor. Tam tarihi ise Stunlock Studios tarafından açıklandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GreedFall 2 Erken Erişim Yol Haritası Belli Oldu


V Rising Tam Sürüme Ne Zaman Geçiş Yapacak?

Vampir temalı hayatta kalma aksiyon-rol yapma oyunu, 2022 yılının Mayıs ayında Erken Erişim süreci ile PC (Steam) platformunda satışa sunulmuştu. Hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Stunlock Studios tarafından yapılan duyuru ile V Rising tam sürüme 8 Mayıs 2024 tarihinde geçiş yapacak. İlk etapta PC (Steam) için bu geçiş gerçekleşecek iken, PlayStation 5 versiyonu da yine bu yıl içerisinde satışa sunulacak.

Hikayeye göre yüzyıllar süren uykunun, güçsüzlüğün ve kana susamışlığın ardından uyanıyoruz. Karanlık, insanlar ve korkular ile dolu fantastik bir dünyayı keşfediyor ve hem zamanla güçlenmeye hem de dünyayı fethetmeye çalışıyoruz.

Tercihen tek başımıza veya eşli veya çevrimiçi çok oyunculu olarak oynayabildiğimiz V Rising, ormanlar, köyler, kırsal alanlar ve karanlık mağaralar dahil çok çeşitli mekanlar sunuyor. İşimize yarayacak değerli kaynakları toplamaya çalışır iken, bir yandan da çeteler ile mücadele etmek durumunda kalıyoruz.

Oyunda ayrıca edindiğimiz yeni bilgiler ile kale inşa edebiliyor ve topladığımız kaynakları istiflediğimiz gibi ordumuzu da genişletebiliyoruz. Bununla birlikte düşmanlarımıza karşı kalemizi kuvvetlendirmemiz de gerekiyor olup, aynı zamanda çeşitli özelleştirmeler dahil pek çok imkana da sahip olabiliyoruz.

haberbaliseyh.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu