Teknoloji

WhatsApp’ın kaybolan mesajları artık kaybolmayacak; gönderen kabul ederse…

WhatsApp, kullanıcıların aldığı kayıp mesajların kaybolmaması için değerli bir özelliği hayata geçirdi. Kayıp bir bildirimin kaybolmasını önlemek için tasarlanmıştır Sohbette Tut adlı bir seçenek sunuldu.

Gelen kaybolan bir mesajı sohbet dizisinde tutmak için bu mesaja uzun süre basmak gerekir. Ancak bu seçeneği kullandığınızda, Mesajı gönderen kişi bilgilendirilecek ve mesajın sohbette kalıp kalmayacağına dair nihai kararı o verecektir. . Saklanacak mesajı kabul etmezse, zamanlayıcı sona erdiğinde bildirim her zamanki gibi kaybolacaktır.

Korumalı mesajların yanında bir yer imi simgesi görünecektir. Kaydedilen tüm mesajlarınıza, sohbete göre düzenlendikleri Saklanan Mesajlar klasöründen erişebilirsiniz. WhatsApp, özelliği kademeli olarak kullanıma sunduğunu ve birkaç hafta içinde herkesin bu özelliğe erişebileceğini söylüyor.

Bu yeni seçenek, ilk bakışta kaybolan mesajların tüm hedefini ortadan kaldırıyor gibi görünüyor. Ancak bir blog gönderisinde WhatsApp, değerli detayları içeren bir mesaj gönderdi ( sesli not veya birinin adresi gibi ) kaydetmeniz gerekebileceğini söylüyor. Bununla birlikte, bu yeni seçenek kullanıldığında, gönderenin mesajı kaydetmeyi reddetme ve muhtemelen gizliliğini koruma seçeneğine sahip olacağını hatırlamakta fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu