Yaşam

AFAD Afet Müdahale Genel Müdürü İsmail Palakoğlu kimdir? İsmail Palakoğlu Hakkında Merak Edilenler

AFAD Afete Müdahale Genel Müdürü İsmail Palakoğlu’nun kim olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında araştırmalar hız kazanırken İsmail Palakoğlu kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt arıyor. İşte İsmail Palakoğlu’nun hayatına dair sorular ve cevapları…

AFAD Afete Müdahale Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ile ilgili vatandaşlar araştırma yapmaya başladı.

İsmail Palakoğlu, AFAD Gençlik ve Spor Kulübü başkanıdır.

İsmail Palakoğlu kimdir?

İsmail Palakoğlu, 1972 yılında Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde doğdu; İlk, orta ve lise eğitimini Afşin’de tamamladı. 1990 yılında Afşin İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne bire bir başladı ve 1995 yılında buradan mezun oldu. Yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel Bilimler Anabilim Dalı’nda tamamladı. 1995 yılında başladığı İslami İlimler Tasavvuf Anabilim Dalı’na kayıtlıdır. İsmail Palakoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

İsmail Palakoğlu’nun Görevi Nedir?

  • 1993 yılından itibaren Sivil Toplum Kuruluşlarında Müdür, Genel Müdür, Yönetim Kurulu Başkanı ve Mütevelli Heyeti Üyesi olarak görev yapmaktadır.

  • 2011 yılında Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcılığına atandı,

  • 2012 yılında Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğüne atandı.

  • 2016-2017 yıllarında Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Halen 2016 yılında başladığı Türkiye Diyanet Vakfı Genel Kurul üyeliğini sürdürmektedir. 2016 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlığına atanmıştır.

  • 2016-2017 yıllarında Diyanet İşleri Başkanlığı İdari Hizmetler Genel Müdürü olarak görev yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Müşavirliği görevindeyken 15 Mart 2018 tarihinde AFAD Başkan Yardımcılığına atandı.

  • Aralık 2019’da yapılan AFAD Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Kulüp Başkanlığına seçilmiştir.

haber-kagizman.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu