Haber

Ahmetbeyli’ye İnce Dokunuş

Menderes Belediyesi tarafından Ahmetbeyli kavşağı ve sahil bölgesinde düzenleme çalışması yapıldı.

Menderes Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar sürüyor. Ahmetbeyli’de park ve bahçeler müdürlüğü tarafından tadilat ve düzenleme çalışmaları yapıldı. Hizmet kapsamında Ahmetbeyli kavşağı yeni haline kavuşturuldu ve kıyı bölgesine spor aletleri yerleştirildi.

 

Bisikletçiler unutulmadı

Çalışmalar kapsamında kavşakta taş döşeme ve aydınlatma çalışmaları yapılırken, bisikletlilerin yoğun olarak kullandığı bir yol olması nedeniyle kavşağa bisikletçi heykeli de yerleştirildi. Vatandaşların egzersiz yapabilmesi için sahil kenarına spor aletleri yerleştirildi.

 

Hizmetlerimiz devam edecek

İlçede ihtiyaç duyulan her noktada çalışma yürüttüklerini belirten Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, ”44 mahallemiz için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ahmetbeyli’deki park ve bahçeler müdürlüğümüzün çalışmaları tamamlandı. Yürütülen çalışmalar kapsamında Ahmetbeyli Kavşağı yeni görünümüne kavuştu ve vatandaşlarımızın spor yapabilmesi için sahil bölgesine spor aletlerimizi yerleştirdik. Menderes’in her noktasına hizmetlerimizi ulaştırmaya, hemşehrilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-urgup.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu