Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş: Siyaset asalet işidir, nezakettir, vefadır, davadır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, siyasetin asalet, nezaket, sadakat ve dava işi olduğunu belirterek, “Partinin yetkili kurullarının gösterdiği belediye başkan adaylarının etrafında ve yanında koşmak, hedef kitleye ulaşmanın en önemli sebebi ve meselesidir.” Bir dava sonucunda birlikte gol attık.” söz konusu.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cumhur İttifakı Konya İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Programı’nda konuşan Elitaş, 31 Mart’ta Konya’da sandıktan güçlü çıkacaklarını belirtti.

İstanbul’un geçmişte pek çok sorunu olduğunu anlatan Elitaş, şöyle konuştu:

“Çöp dağları ve suyu olmayan bir İstanbul vardı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 1994 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Susuzluk çeken İstanbul’un derdine derman oldu. Borç ve çöp yığınları. Onun liderliğinde Türkiye’de belediyecilik nasıl olur onu göstermeye başladık. “Bugün Türkiye Yüzyılında Türkiye tüm illeriyle birlikte yeşile dönmüş, yaşanacak bir şehir olma yolunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. Çünkü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında başlattığı belediyecilik hamlesi tüm Türkiye’ye yayılmış durumda.”

“Siyaset asalet, nezaket, sadakat ve dava işidir”

Aday seçme sürecinin son derece objektif ve titiz bir şekilde yürütüldüğünü belirten Elitaş, şöyle konuştu:

“Bir kardeşimiz belediye başkanlığına aday olacak. Siyaset asalet, nezaket, vefa ve dava meselesidir. Partinin yetkili kurullarının ortaya koyduğu belediye lider adaylarının etrafında bir araya gelmek hedefe ulaşmanın en önemli sebebi ve sorunudur. bir dava sonucu hep birlikte.Bugün birlikte olduğumuz 9 belediyeye Lider arkadaşımıza bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.Onların yerine aday olan kardeşlerimize de başarılar diliyoruz.Misyonumuz bunları takip etmektir. Davanın sloganını en üst noktaya taşımak adına arkadaşlar. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı ile birlikte sandıkları patlatacağımıza inanıyorum ve ümit ediyorum.”

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan birer konuşma yaptı.

cumhurbaşkanı adayları

AK Parti’den Cumhur İttifakı’nın ilçe belediye başkan adayları şöyle:

“Büyükşehir Belediyesi Lider adayı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediyesi Lider adayı Hasan Kılca, Selçuklu Belediyesi Lider adayı Ahmet Pekyatırcı, Meram Belediyesi Lider adayı Mustafa Kavuş, Ahırlı Belediye Lider adayı İsa Akgül, Akşehir Belediyesi Lider adayı Yusuf Kahraman, Altınekin Belediyesi Lider adayı Agah Yılmaz , Beyşehir Belediyesi Lider adayı Adil Bayındır, Bozkır Belediyesi Lider adayı Sadettin Hürmet, Cihanbeyli Belediyesi Lider adayı Mehmet Kale, Çeltik Belediyesi Lider adayı Ali Meşe, Derbent Belediyesi Lider adayı Hüseyin Ayten, Derebucak Belediyesi Lider adayı Ahmet Kısa, Güneysınır Belediyesi Lider adayı Ahmet Demir, Hadim Belediyesi Lider adayı Mehmet Çetiner, Hüyük Belediyesi Lider adayı Mehmet Çiğdem, Ilgın Belediyesi Lider adayı Ömer Apil, Kadınhanı Belediye Lider adayı İrfan Karaca, Karapınar Belediye Lider adayı İbrahim Önal, Kulu Belediyesi Lider adayı Abdürrahim Sertdemir, Sarayönü Belediyesi Lider adayı Nafiz Solak, Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, Taşkent Belediye Başkan adayı Mehmet Acar, Tuzlukçu Belediye Başkan adayı Nevzat Kolaş, Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer ve Yunak Belediye Başkan adayı Subhan Günaltay.”

Cumhur İttifakı’nın MHP’den ilçe belediye başkan adayları ise Akören Belediye Başkan adayı İsmail Aslan, Çumra Belediye Başkan adayı Fatih Demirci, Emirgazi Belediye Başkan adayı Nurişen Koçak, Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Bakkal oldu.

caybasiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu