Teknoloji

Aramızdaki Kurt 2 Bu Yıl Gelmeyecek

2019 Oyun Ödülleri şovunda yeniden duyuru ile geri dönüş yapmak Aramızdaki Kurt 2 bu yılın tartışma oyunlarının ortasındaydı. Ama artık umutlarımızı başka bir bahara taşıyabiliriz. Geliştiricinin yaptığı paylaşımla devam oyununun bu yıl gelmeyeceği açıklandı. Şimdilik rastgele bir tarih verilmiyor, sadece önümüzdeki yılın kaldığı söyleniyor.

Şu anda Telltale Games ve stüdyonun kapatıldığı dönemde ayrılan geliştiricilerin kurduğu AdHoc Studio ile birlikte üzerinde çalışılan The Wolf Among Us 2, ilk dönemden altı ay sonra ve 1980 Kış aylarında geçecek. The Big Apple (New York şehrinin takma adı) hakkında daha fazla bilgi için, Fabletown kasabasının sınırlarının dışına çıkıyoruz. Bigby olarak Fabletown vatandaşlarına hizmet ederken bir yandan da artık belediye başkan yardımcısı olan Pamuk Prenses’in emrinde çalışıyor olacağız.

Aramızdaki Kurt 2 de Ertelendi

Geçen yılın şubat ayında yayınlanan son fragmanda Korkuluk ve Teneke Adam gibi yeni Fable karakterlerine ek olarak Faye Leung adında yeni bir karakter daha olacağını görmüştük. Geçtiğimiz günlerde IGN sitesine yansıyan yeni gelişmeye göre The Wolf Between 2 maalesef 2024seneye bizimle olacak

Grubun fazla mesai yapmasının engellenmesi, oyun için yapılan ince ayarlar ve Unreal Engine 5’e geçiş, devam oyununun seneye kalmasının nedeni olarak gösteriliyor.

Bildiğiniz gibi Telltale Games, bu yıl çıkması beklenen The Expanse: A Telltale Series üzerinde de çalışıyor. Bildirildiğine göre iki oyun birbirinden bağımsızdı ve birbirlerinin çıkış tarihlerini etkilemedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu