Ekonomi

Beacon yeni satın almayla su yalıtım faaliyetlerini genişletiyor

HERNDON, Va. – İnşaat malzemeleri distribütörü Beacon (NASDAQ:BECN), Orta Atlantik bölgesinde dolgu macunu ve su yalıtım çözümleri konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Metro Sealant & Su Yalıtım Tedarik, Inc.’i satın aldı. şirketin satın alma sürecinin tamamlandığını duyurdu. Metro Sealant’ın Springfield, VA’daki genel merkezini ve üç ek şubeyi içeren satın alma, Beacon’un su yalıtım endüstrisindeki hizmetlerini genişletme stratejisinin bir parçası.

Metro Sealant 35 yıllık geçmişiyle ticari inşaat su yalıtımı konusundaki uzmanlığıyla müteahhitlere, tasarım profesyonellerine ve proje sahiplerine hizmet vermektedir. Metro Sealant’ın CEO’su Garth Viar, “Beacon ekibine ve onun artık neredeyse ülke çapında büyüyen su yalıtım bölümüne katılmaktan gurur duyuyoruz.”“Duyuyoruz” dedi.

Beacon Su Yalıtım Departmanı Başkanı Martin Harrell, Metro Sealant ekibinin teknik bilgisine övgüde bulunarak, aşırı hava koşullarına karşı korumada su yalıtım ürünlerinin önemini vurguladı. Bu satın alma, Beacon’un özel işleri dağıtma ve ülke çapındaki topluluklara koruma sağlama hedefiyle örtüşüyor.

Bu hamle, Beacon’un 2024’teki ikinci satın alımına işaret ediyor ve pazarın üzerinde büyüme sağlama ve gelir ve hissedar getirisi hedeflerini içeren Ambition 2025 planını gerçekleştirme hedefini destekliyor. 1928 yılında kurulan şirket, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da 530’dan fazla lokasyonda faaliyet göstermekte ve yaklaşık 100.000 müşteriye hizmet vermektedir.

Bu makaledeki bilgiler Beacon’un basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu