Haber

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig’e iyi bir başlangıç ​​yapmak istiyor

Trendyol 1. Lig 2023-2024 döneminin ilk haftasında Bodrum FK, 12 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaşacak. Amaç lige uygun bir başlangıç ​​yapmak.

Teknik direktör İsmet Taşdemir, gazetecilere lige en uygun şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi.

Takıma gelip giden oyuncular olduğunu ifade eden Taşdemir, “Genel olarak kadro bütünlüğümüzü koruduk. Ancak eksik gördüğümüz yerlere de bütçe ve hedefleri göz önünde bulundurarak arkadaşlarımızı eklemeye çalıştık. Bir geçiş süreci olacak, bazıları daha erken tepki verip daha erken aramıza katılabilir. Sonuç olarak biz inanıyoruz ve güveniyoruz. Oyuncularımız var.” söz konusu.

Ligin ilk maçında rakibinin Giresunspor olduğunu belirten Taşdemir, “Giresunspor bir üst ligden düştü. Çok oyuncu kaybettiler ama iyi bir genç oyuncu kadrosu var. Zor bir maç. Başlangıçlar hep Zor. Lige kazanarak iyi bir başlangıç ​​yapmak istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Bodrum FK oyuncusu Ondrej Celustka da Türkiye’de olmaktan çok memnun olduğunu ve istekli olduğunu belirterek, “Uyum sürecim hiç zor olmadı. Tanıdığım oyuncular var. Hocamın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Giresunspor maçı için heyecanlıyım. Rekabetçi bir takım, onu hafife alamayız. Herkes iyi oynayacağımızdan emin olsun.” dedi.

Öte yandan yeşil beyazlı grup, Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde teknik müdür İsmet Taşdemir yönetiminde yapılan idmanda futbolcuların moralinin yüksek olduğu görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu