Haber

Disney+ ve Atatürk’ün Açıklamasıyla Tepkilerin Odak Noktası Olan Hazal Kaya, Sert Eleştirilere Uğradı!

Disney+’ın Atatürk dizisini yayınlamama kararının ardından geçen gün konuyla ilgili açıklama yapan Hazal Kaya, sözleri nedeniyle eleştiri odağı haline geldi. Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Kaya, her şeyi açık açık anlatarak, “Atatürkçülüğümü kimsenin tartışmasına açmayacağım” dedi!

Buyrun…?

Disney Plus’ın yerli yapımlardan biri olan ve Cumhuriyetin 100. yılında yayınlanması planlanan Atatürk dizisini yayınlamama kararı tartışma yarattı ve birçok kişi Disney+’ı eleştirdi.

Dizinin sinemalarda ve FOX TV’de iki bölüm halinde yayınlanacağı ve söz konusu durumun siyasi veya ideolojik bir arka planının bulunmadığı yönündeki açıklama tartışmaları yatıştırmadı.

Pek çok kişi tarafından boykot edilen Disney+ ile ilgili sorulan Hazal Kaya’nın yanıtı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kaya, “Konu hakkında yorum yapacak kadar bilgim yok, bilseydim söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlandık, yakın arkadaşlarımız oynadı, oynamak istiyorum.” izleyin. Nerede ve nasıl yayınlandığı beni pek ilgilendirmiyor.” Sözleri birçok kişi tarafından eleştirildi.

Tüm bu eleştirilerin ardından konuyla ilgili Hazal Kaya’dan açıklama geldi… Instagram hesabından açıklama yapan Kaya, durumu anlatarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Veri ve belgelerle sabitlenmiş bir bilgim yok” diyen Kaya, “Disney+ bu süreci yanlış yönetti ama bunun dışında bir bilgisi yoktu” dedi.

“Disney+’ın yanımda ya da karşımda olmasının benim için bir değeri yok” diyen Kaya, eleştirilere son verdi.

“Atatürkçülüğümü kimsenin tartışmasına açmayacağım gibi ispata da muhtaç görmüyorum.” diyen Kaya, eleştirilere sert tepki gösterdi…

Yaptığı açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu