Haber

CHP’li Gürsel Tekin açıkladı! CHP’den ÂLÂ Parti ve HDP’ye yerel seçim tatili!

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde mağlup olan CHP’nin içi kaynıyor. Parti tabanı ile seçmenin zımni protokol tartışmaları ve koltuk mücadelesi sürerken, CHP Eski Milletvekili Gürsel Tekin, HABER Global canlı yayınında ÂLÂ Parti ve HDP katılımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“CHP SADECE YEREL SEÇİMLERDE GİRECEK”

İYİ Parti ve HDP olmadan yerel seçimleri kazanacaklarını söyleyen Tekin, şöyle konuştu: “Matematik önemlidir ama matematik siyasette hiçbir zaman işe yaramadı. Olsaydı ittifakta yüzde 60 oy alırdık. CHP büyükşehirlerde tek başına seçime girecek. Ama bazı yerlerde yerel ittifaklar olabilir. Bunun dışında büyük ittifaklar olacağını düşünmüyorum, CHP şu an yoluna devam edecek.”söz konusu.

“İYİ PARTİ VE HDP OLMADAN İSTANBUL VE ANKARA’YI KAZANDIRIZ”

İYİ Parti ve HDP olmadan da İstanbul ve Ankara’yı kazanabileceklerini savunan Tekin, şunları söyledi: Günü geldiğinde parti genel kurulları bu konuları konuşacak. Ama şunu çok net söyleyebilirim ki CHP’nin İstanbul ve Ankara konusunda bir sıkıntısı olmayacak. YETERLİ Parti ve HDP olmadan da İstanbul’u ve Ankara’yı kazanabiliriz.”terimleri kullandı.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu