Haber

Doğu Akdeniz’de şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu Akdeniz’de bugün etkili olacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı ilçeleri ile Kahramanmaraş’ın güney ilçelerinde kuvvetli olmasının beklendiğini bildiren Yıldırım, sel, sel, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Dairesi’nden bugün yapılan açıklamada, bugün Doğu Akdeniz’de etkili olacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın yarın Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş’ta kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Son değerlendirmelere göre Doğu Akdeniz’de bugün etkili olacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın yarın (Cumartesi) Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı ilçeleri ile Kahramanmaraş’ın güney ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. (30.04.2023) Akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen şiddetli yağışların oluşturacağı ani sel, sel, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Kaynak: ANKA / Yeni

haberaydintepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu