Haber

Enerji sektöründen Altay’a yatırım teklifi

Trendyol 1. Lig takımlarından Altay’a enerji sektöründe faaliyet gösteren yabancı bir şirketin yatırım yapmak istediği öğrenildi. Bu durumun önümüzdeki dönemde netleşmesi bekleniyor.

İki sezon önce Süper Lig’den 400 milyon TL’ye yakın borcuyla 1. Lig’e düşen Altay, kulübün borçlarından kurtulmak için şirketleşme yoluna gitmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı yönetim geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıda şirketleşme modeline yeşil ışık yaktı. Bu durum üzerine elektrik bölümünde faaliyet gösteren yabancı bir şirketin Altay yönetimi ile temasa geçerek üsler üzerinden pazarlıklara başladı. Altay’da futbol tarafı şirketleşse de kulüp federasyonu taraftarları yine söz sahibi olacak. Bu kurumsal modelin hayata geçmesi halinde siyah beyazlıların ocak ayında transfer yasağını kaldırması bekleniyor.

Kutay Yokuşlu geri döndü

Altay’da alacaklarını tahsil edemediği için geçen ay sözleşmesini fesheden Kutay Yokuşlu, kısa bir aradan sonra siyah beyazlı kulüple yeniden temasa geçti. 24 yaşındaki stoper yeni dönem için İzmir ekibiyle görüşmelerini sürdürürken, bir başka stoper Eric Björkander’in kulüpten ayrılması nedeniyle Altay cephesinin de oyuncunun dönüşünü sıcak karşıladığı öğrenildi. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde tamamlanması ve Kutay’ın İzmir grubuna katılması bekleniyor.

Öte yandan Kutay Yokuşlu, geçtiğimiz dönem Altay forması ile 1. Lig’de 19 maça çıktı. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu