Haber

Hatay Defne’ye ulaşan tüm yardımlar Büyükşehir koordinasyonunda dağıtılıyor

Hatay’ın Defne ilçesine Kocaeli ve tüm yurttan gelen yardımlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Defne Yardım Merkezi’nden dağıtılıyor.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve AFAD’ın koordinasyonunda Kocaeli’den deprem bölgesine yardımlar gönderilmeye devam ediyor. Kocaeli ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Hatay’ın Defne ilçesine yapılan tüm yardımlar, Diyarbakır’da kurulan Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan Defne Yardım Merkezi’nden bölgedeki depremzedelere ulaştırılıyor. Büyükşehir’in Defne ilçesi.

YARDIM BURADA DAĞITILIYOR

Kocaeli’de meydana gelen depremin ardından AFAD ile koordineli bir şekilde çalışmaya başlayan Büyükşehir ekipleri, sorumlu oldukları bölgede hızlı bir şekilde deprem bölgesinde de örgütlendi. Hatay’ın Defne ilçesinde kurulan Defne Yardım Merkezi’ne Kocaeli ve Türkiye’nin birçok bölgesinden yapılan yardımlar, Kocaeli Büyükşehir gruplarıyla uyum içinde hızla bölgedeki mahalle ve köylerde yaşayan depremzedelere dağıtılıyor. Büyükşehir grupları 82 işçi ve 45 araçla vatandaşlara yardım dağıtımı yapıyor. Defne Yardım Merkezi’nden vatandaşlara bizzat yardım edilirken, bugüne kadar teslim edilen 100 tır dağıtıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

goleajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu