Ekonomi

Katılım Enerji, Yeni Nesil Yatırım Modeli İle Yatırımcıların Gözdesi Oldu

Yeni nesil yatırım modeli iş kooperatifi Katılım Gücü marka tescilini aldı. İştirak Güç Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Şavlı, aylık döviz kazanma fırsatı sunan Katılım Enerji’nin lansmana özel 9 bin dolarlık 1 hisse vereceğini açıkladı.

Türkiye’nin gücü tescillendi. Yeni nesil yatırım modeli iş kooperatifi Katılım Gücü marka tescilini aldı. Kooperatif, yenilenebilir enerjiye yatırım yapmak isteyen yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Sistemi “Kar marjı yüksek yeni nesil bir yatırım aracı” olarak tanımlayan Ferhan Şavlı, kooperatif yapısının getirdiği avantajları şöyle sıraladı: “Kuracağımız güneş panellerinin ömrü 25 yıl. Her yıl yenileneceğiz. 25 yıl. Üretim faaliyetleri doğrultusunda 17 yıllık getirisini yatırımcıya net kâr olarak bırakan bir sistemdir.Üyelerine hem yatırım maliyetlerini hem de üretim varlıklarını hızlı bir şekilde takip edebilecekleri şeffaf bir sistem sunmaktadır. Katılım Gücü web sitesi ve taşınabilir uygulama aracılığıyla her düzeyde santral. Ayrıca üyelerimiz e-devlet sistemi üzerinden istedikleri zaman hisselerini görüntüleyebiliyorlar.”

1 PAY 9 BİN DOLAR!

Katılım Enerji’nin üyelerine aylık döviz kazanma fırsatı sunduğunu ifade eden Ferhan Şavlı, “Üyelerimiz her ay hisse başına 83 dolar özel kazanç elde etme imkanına sahipler. Üstelik 1 hisse 9 bin dolara özel olacak. açılışımız yaklaştığı için lansman.”

YATIRIMLARA DEVAM

Katılım Enerji olarak yatırımlarına devam ettiklerini ve Dalaman’da yeni santral satın aldıklarını belirten Ferhan Şavlı, “Şarj istasyonlarımızda da sona yaklaştık” dedi.

Şavlı, enerjiye yatırım yapmak isteyenlere de önemli uyarılarda bulundu: “Son dönemde ortaya çıkan toprağa ortak olmak gibi yatırımlar elektrik yatırımı değildir. santralde değil.Ancak bizim modelimizde tüm üyelerimiz kooperatif üyesi ve santrallerimiz kooperatife bağlı.Santralden elde edilen gelirden direkt pay olduğu için ortaklarımız ortak pay alıyorlar. gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu