Haber

MHP’li İsmail Özdemir Habertürk ve Show TV’yi hedef aldı

MHP Medya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 9 saat ortasında yaşanan iki büyük depremin ardından bölgeden yayın yapan Habertürk ve Show TV kanallarını hedef aldı.

Paylaşımında Bağlantı Başkanlığı ve Radyo Televizyon Üst Kurulu’nu (RTÜK) etiketleyen Özdemir, “Bu sinsilik ve rezillik artık tahammül sınırını aştı” dedi.

“SİZ KİMİN SEYRESİNİZ?” SORU

Özdemir’in hisseleri şöyle:

“Ciner Kümelenmesi Habertürk ve Show Tv yayınlarıyla nereye varmak istiyor? Afet karşısında gösterilen emekleri yok saymakla, gösterilen üstün çabayı gölgede bırakmakla ne elde edeceksiniz? hoşgörü boyutu.

Depremden önce ‘et karne hediyesi alındı’ lafıyla rezil bir rezillik yapanlar, şimdi de örnek bir tavırla enkaz altında kalan yaralılarımızın kurtarılmasıyla ilgili senaryo yazarak kirli bir oyun oynuyorlar. Bu yaptıkların yeter! Senin kötülüklerin bizim çabalarımıza engel olmasın.

Televizyonculuk kisvesi altında, milli dayanışma ve emeği afet ve dezenformasyonla heba edenlere karşı hukuk ve ilgili kurumlar gecikmeden harekete geçmelidir.” (HABER MERKEZİ)

arabanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu