Yaşam

Model Wilma Elles giydiği gelinlikle depremden etkilenen çocuklara destek oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki model Wilma Elles, giydiği gelinlikle ilgi odağı oldu. 100 metrelik trenle kırmızı gelinlik satışından elde edilecek gelir depremden etkilenen çocuklara bağışlanacak.

Modacı Şahin Damar’ın Fethiye’de tasarladığı 100 metre kuyruklu kırmızı gelinlik, model Wilma Elles ile tanıtıldı. Model Wilma Elles gelinliğiyle Beşkaza Meydanı’na geldi. Cumhuriyetin 100’üncü yılı ve Sevgililer Günü dolayısıyla, 100 metre kuyruklu kırmızı gelinliğin satışından elde edilecek gelir, depremden etkilenen çocuklara bağışlanacak.

Model Elles, gazetecilere yaptığı açıklamada gelinliğin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kırmızı olduğunu belirterek, “Fethiye’yi çok seviyorum. Daha önce de buraya gelmiştim. Farklı çalışmalar yapmıştık. Şimdi Beşkaza Meydanı’ndayız. Projeyi gerçekleştiriyoruz.” Şu anda dahil olduğum özel bir anlamı var. 14 Şubat Sevgililer Günü çok yakında. Bu özel günün anlamı aşk, şefkat ve daha fazlasıdır. Bu özel gün öncesinde bu kırmızı gelinliği giydiğim için çok mutluyum. Modacı Şahin Damar projeye büyük katkı sağladı.Cumhuriyet “100. yıl kutlaması için hazırlanan bu kırmızı gelinliğin uzunluğu 100 metre tam 100 metre. Türk olduğunu söyleyenler için ne büyük mutluluk” dedi.

“Depremden etkilenen çocukların okuması için kullanılacak”

Açıklamasını sürdüren Elles, “Türkiye, Fethiye bir cennet. Burada hava çok güzel. Fethiye çok değerli bir yer. Tatil için burayı tercih edebilirler. Bu gelinliğin satışından elde edilen gelir kullanılacak” Depremden etkilenen çocukların eğitimi için bu projeyi anlamlı kılıyor. “O günden bu yana bir yıl geçti. Acımız hâlâ büyük. Derin bir üzüntü içerisindeyiz” dedi. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu