Haber

Sokakta Kalan Depremzedelerin İsyanı: ‘Özel Hastane Bizden Para İstedi’

Antakya’da sokakta yaşamak zorunda kalan Semire Şahutoğlu, Adana’da özel bir hastaneye sevk edilen gelininden tedavi ücretinin istendiğini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremde ağır hasar gören yerlerden biri olan Antakya’da depremzede Semire Şahut isimli depremzede, gelininin gönderildiği Adana’daki özel bir hastanede tedavi masraflarının istendiğini belirterek tepki gösterdi.

Gazeteci Zeynep Kuray, Twitter hesabından Semire Şahutoğlu ile yaptığı röportajın görüntüsünü paylaştı. Sahutoğlu, ‘Biz çok kötü çocuklarız. Oğlum Adana’da, torunum Adana’da, gelinim Adana’da. Özelde bizden para istiyorlar. Gelinim özel bir hastanede. Bizden para istiyorlar. Evimizden hiçbir şey çıkmadı, ne para ne pul ne de başka bir şey. Sokaktayız, yardım istiyoruz. Devletten yardım istiyoruz.söz konusu.

Şahutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Çocuklarımız, dışarıda yatacak yerimiz yok. Çocuklar kucağımda, battaniyeye sarılıyorum, oturuyorum. Anneleri enkazda yaralandı. Kendi çabalarımızla çıkarıp Adana’ya gönderdik. Ne yapalım, ölelim mi? Tanrı bizi öldürmedi. Ne yapmalıyız”

İşte o açıklama ?

Hatay’daki depremin 138’inci saatinde enkazdan çıkarılan 51 yaşındaki Emine Doğu, şunları söyledi: ‘ Param yok, lütfen beni özel hastaneye götürmeyin.dedi, o sözler gündem oldu.

kargihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu