Haber

Umut Bozok’tan Fenerbahçe sözleri: Kadıköy’de mutlaka kazanmalıyız

Düzenlediği toplantıda grubun son durumunu değerlendiren Umut Bozok, Fenerbahçe maçıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

“Bu yıl zor geçti”

Bozok, bu yılın zorlu geçtiğini ve önümüzdeki dönemde daha yeterli hale getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

“Buraya geldiğimde tabii ki takımla bir kez daha şampiyonluk kazanmak istedim. Aslında mesleğimde hiç şampiyonluk kazanmadım. Bu duyguyu yaşamak istedim. Maalesef bu sene olmadı. Bireysel olarak geçen sene 20 gol atıp 8 asist yaptım. Daha çok oynamak istiyordum ama aslında daha çok oynamak istiyordum. “Maalesef olmadı. Yapacak çok şey var, çalışmaya devam. Bu yıl hem takım olarak hem de bireysel olarak zor geçti. Bu yıl benim için ve herkes için zor geçti. Umarım seneye grup olarak ve bireysel olarak daha iyi oluruz.”

“Hiçbir şey değişmedi”

Son dönemlerde böyle üst üste 2 maç oynamadım. Sıradan bir oyuncunun temposuz oynaması zor. Yeni hocamızla 2-3 haftadır çalışıyoruz, 3 haftada 2 kez ilk 11’e başladım, bir kez 30 dakika oynadım. Yavaş yavaş yakaladım. Allaha şükür 2 gol attım. Benim için çok değerli bir şey. Geçen sene 15 maç üst üste 11 maç oynadım, 90 dakika oynadım. Böyle bir maçı üst üste oynamak bir futbolcu için çok değerli. Ne yazık ki bu yıl pek şans bulamadım, moral ve kondisyon açısından sıkıntı var ama çalışmaya devam edin, pes etmeyin. Bu yıl benim için çok sıkıntılı geçti ama büyük takıma geldim, hedeflerim değişti. Takım olarak hedefler de değişti. Her yıl yeni şeyler öğrenmeye başlıyorum ve bu yıl buna benzer bir şey oldu. İnşallah seneye takım olarak ve bireysel olarak daha iyi olacağız. Ama geçen sene olduğu gibi Umut Bozok var, değişen bir şey yok bence.”

“Her gün çalışıyoruz”

“Futbol dünyasında grup iyi gitmediğinde bireysel olarak bakarız, tüm oyuncular daha yeterli olabilir, buna katılıyorum. Şampiyonluktan sonra çok zor bir dönem yaşıyoruz. Bu tür durumları tüm takımlar yaşayabilir. Haftada 2 maç oynadık, 3 maç oynadık.Fiziksel olarak da zorlandık”Trabzonspor gibi büyük bir camiaya göre böyle bir performans düşük, her gün çalışıyoruz. Amacımız tabii ki daha uygun hale getirmek. Maalesef şu an lig, kupa ve Avrupa Ligi bitti. Gelecek yıl daha iyi olmamız gerekiyor, bunu herkes biliyor.”

“Kadıköy’de kazanmamalıydı”

“Fenerbahçe maçı bizim için, camiamız için önemli bir maç. Tabii ki benim için özel bir maç. Fenerbahçe maçında gol yemedim, inşallah bu maçı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Zor maç, çok iyi bir takım, çok iyi bir takip.En iyi takımlardan biri.Taraftarımız için, camia için en iyi şekilde oynamalıyız.Kadıköy’de yüzde 100 kazanmamız gerekiyor.Bu zor dönemde. hayranlarımız için, umarım onlara bir ödül veririz.”

“Icardi lige damgasını vurdu”

“Icardi ve Aboubakar çok uygun forvetler. Sevdiğim bir forvet var, Muhammet Demir bu sene fazla dayanamadı. Bu tarzını çok beğendim. Uzun değil, son şutları iyi. Onu beğeniyorum. Ankaragücü’nün forveti Ali Sowe var o da çok dirençli Valencia da bence bu sene forvetler daha yetenekli bence ligdeki bütün forvetler uygun bir de Maxi Gomez var çok iyi bir forvet ama bu sene bence doğal olarak Icardi, Bakasetas penaltıları çok iyi kullanıyor, frikik ve kornerler de dahil, çok talihsiz bir durum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu