Teknoloji

Vivo T3 5G İçin Bluetooth ve BIS Sertifikaları Alındı: Çok Yakında Tanıtılabilir!

Çinli teknoloji üreticilerinden biri olan vivo, T3 modeli Piyasaya sürüleceği iddia edildi. T3 5G modeli için alınan sertifikalardan cihaz hakkında çok fazla bilgi elde etmek pek mümkün görünmüyor. Model numarasının listede olduğundan emin olun. V2334olarak kaydedildiği görülmektedir.

Nisan ayında tanıtılması muhtemel T3 5G’nin özellikleri ise çok net değil.

Bluetooth sertifikası, model adı T3 5G olacaktaahhüt ederken cihazda Bluetooth 5.3 Bir bağlantı standardına sahip olacağını gösterdi. Öte yandan sertifika belgelerinde cihazın özelliklerine dair başka bir bilgi yer almıyor. Ancak listeleme, cihazın yakında gelebileceğinin göstergesi. Modelin yerini alacağı T2 5G geçtiğimiz nisan ayında piyasaya çıkmıştı. Benzer bir tarihi yine görebiliriz.

Bu açıdan bakıldığında vivo T3 5G selefinden bir yıl sonra raflardaki yerini alacak gibi görünüyor. T2 5G 6,38 inç FHD+ AMOLED ekranlar 90Hz ekran yenileme hızına sahipti. Bu model 2400×1080 piksel çözünürlüğe sahipti ve 1300 nit parlaklık sunuyordu. Qualcomm Snapdragon 695 SoC işlemci, Adreno 619GB GPU ile gelen model, 6GB/8GB RAM ve 128GB depolama alanıyla geldi. Yazılım açısından model Android 13 tabanlı Funtouch işletim sistemiişletim sistemi kullanıldı.

Vivo’nun yeni modelde bu özellikleri aşacağı kesin. Model hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlere bu bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. bu modelin bizim ülkemizdeSatışa çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu