Teknoloji

Vodafone Türkiye Çeyrek Raporu Rekorlarla Dolu

Vodafone Türkiye son çeyrek raporunu paylaştı. 2023-2024 yılını kapsayan raporda şirket büyüme rekoru kırmayı başardı.

Vodafone Türkiye’nin açıkladığı yeni dönem mali raporlarında rekorların kırılması büyük ilgi gördü. Şirketin özellikle büyüme alanında önemli bir atılım yaptığı görüldü. Açıklamalara göre şirketin hizmet gelirleri 13 milyar TL olarak kaydedildi.

Vodafone Türkiye’den Çarpıcı Mali Açıklama

Vodafone Türkiye’nin son raporuna göre toplam abone sayısı 24,9 milyon oldu. Diğer servis ve hat seçeneklerinin de eklenmesiyle toplam abone sayısı 29,1 olarak kaydedildi. Son raporlarında sürekli artan abone sayısıyla dikkat çeken Vodafone Türkiye, Türkiye’deki etkinliğini net bir şekilde ortaya koyuyor. Genişbant abone sayısında da yeni rakamları paylaşan Vodafone Türkiye, bu alanda 1,4 milyon kişiye hizmet veriyor. Kullanıcıların taşınabilir veri kullanımında yüzde 18,7 artış yaşandı. Bu artışın ardından harcanan toplam taşınabilir veri miktarı 1.227 petabayta ulaştı.

Vodafone Türkiye Çeyrek Raporu Rekorlarla Dolu

Herşey Dikkatimi Çekiyor!

Büyümesiyle rekorlara imza atan Vodafone Türkiye, aktif müşteri sayısı açısından da araçlarını doğru kullanıyor. Açıklamalara göre dijital kanalların aylık aktif müşteri sayısı son çeyrek itibarıyla 17,5 milyon oldu. Dijital hizmetler alanında Her Şey Yandım uygulaması tek başına 178 milyon ziyaretçi almayı başardı. Üstelik Vodafone Share gibi hizmetlerin kullanıcı sayısı da artıyor. Son güncellenen rakamlara göre bu alanda 5,1 milyon kullanıcı bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu