İş

PepsiCo Türkiye bir kez daha ‘En İyi İşveren’ seçildi

Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden biri olan PepsiCo’nun en değerli operasyonlarından biri olarak öne çıkan PepsiCo Türkiye, yeni bir başarıya imza attı. PepsiCo, Top İşverenler Enstitüsü tarafından 4’üncü kez ‘Global En İyi İşveren’ seçilirken, PepsiCo Türkiye de 9’uncu kez ‘En İyi İşveren’ seçilerek insan odaklı bir kurum kültürüyle çalıştıklarını bir kez daha ortaya koydu. . 

PepsiCo Türkiye, son yıllarda hayata geçirdiği başarılı projeler ve insan odaklı çalışma kültürüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. PepsiCo Türkiye, PepsiCo Global içerisinde parlayan bir yıldız olurken, çalışan memnuniyeti ve bağlılığı odaklı başarılı uygulamalarıyla Top İşverenler Enstitüsü tarafından 9. kez ‘En İyi İşveren’ seçildi.

PepsiCo Türkiye, uçtan uca yetenek yönetimi süreçleriyle çalışanlarının gelişimini destekliyor; İnsan stratejisi, kapsayıcı çalışma ortamı, yetenek kazanımı, sürekli öğrenme, çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık gibi birçok alanda çalışan odaklı uygulamaları hayata geçiriyor. Tüm bunların yanı sıra çalışanlarının potansiyelini ortaya çıkarmak, gelişimlerini sağlamak ve departmana yeni yetenekler kazandırmak amacıyla çalışanlarına sınırsız gelişim araçları sunmaktadır.

 

“İnsan odaklı çalışma kültürümüzle ilham olmaya devam edeceğiz” 

PepsiCo Türkiye İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürü Hasret Ökten şunları söyledi: “PepsiCo, Top İşverenler Enstitüsü tarafından 4. kez ‘Global En İyi İşveren’ seçildi ve biz de PepsiCo Türkiye olarak bu yıl ‘En İyi İşveren’ seçildik. 9. kez. Bundan dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz. Bu sertifika, pozitif ve kapsayıcı bir çalışma ortamını teşvik ederek çalışanlarımızın etki yaratması, yeni beceriler öğrenmesi ve başarılı kariyerlere ulaşması için anlamlı fırsatlar yaratma konusundaki kararlılığımızı göstermektedir. Bu yüzden en uygun patron olarak seçilmek bizim için gerçekten anlamlı. PepsiCo olarak tüm çalışmalarımızın merkezine çalışanlarımızı koyuyoruz. Çalışanlarımızın memnuniyeti, refahı ve memnuniyeti her şeyden daha değerlidir. Sahip olduğumuz tüm bu varlıkları ve başarıları sürdürülebilir kılmak için çalışanlarımızla birlikte tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. “İnsan odaklı çalışma kültürümüzle ilham olmaya devam edeceğiz” dedi.

Top İşverenler Enstitüsü CEO’su David Plink, “Olağanüstü zamanlar en iyi insanları ve en iyi şirketleri ortaya çıkarır” dedi. Bu yılki En İyi İşverenler Sertifikasyon Programımızda da buna tanık olduk. 2024 En İyi İşveren sertifikasını almaya hak kazanan şirketler, gösterdikleri üstün performansla bu hakkı kazandılar. “Bu işverenler her zaman çalışanlarının gelişimine ve refahına önem verdiklerini gösterdiler” dedi.

En İyi İşverenler Enstitüsü; Her yıl, İK politikaları ve çalışan uygulamalarıyla çalışanlarına öncelik vermeye odaklanan kuruluşları sertifikalandırıyor. ‘En İyi İşveren’ sertifikası almak, bir kuruluşun daha iyi bir iş dünyasına bağlı olduğunu gösterir ve bunu en iyi insan kaynakları politikalarıyla gösterir. 121 farklı ülkeden 2.300 işverenin katıldığı araştırmada şirketler; İnsan kaynakları stratejileri, çalışma ortamı, yeterli yaşam süresi, yetenek kazanımı, öğrenme ve çeşitlilik olmak üzere 6 insan kaynakları bölümünde 20 farklı başlıkta yürütülen çalışmalarla belirleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-mecitozu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu