Yaşam

Warner Bros, Harry Potter Evreninde Geçen Spin-Off ‘Fantastik Canavarlar’ Serisini Durdurdu!

Beşli olarak planlanan Harry Potter yan ürünü ‘Fantastik Canavarlar’ film serisi, Warner Bros. tarafından vizyona girecek. Discovery tarafından rafa kaldırıldı.

Gelin ayrıntılara birlikte bakalım. ?

Kaynak:https://kayiprihtim.com/haber/fantast…

JK Rowling’in kitap serisinden uyarlanan Harry Potter filmleri, 2002-2011 yılları arasında Büyücülük Dünyası’nı beyazperdeye taşıyarak büyük ses getirdi.

Warner Bros.’ Bir sonraki Harry Potter projesi ana seriden yaklaşık 70 yıl öncesini konu alan ve Newt Scamander’ın maceralarını anlatan yeni seri Fantastik Canavarlar.

İlk filmin tanıtım kampanyaları sırasında sürpriz bir şekilde “beşli” olarak duyurulan seri için, Newt Scamander’ın maceralarından daha geniş bir olaylar zincirine genişletilerek hikayenin Albus Dumbledore – Gellert Grindelwald mücadelesine genişletilmesine karar verildi. .

2016 yılında gösterime giren ‘Fantastik Canavarlar’, 2018 ve 2022 yıllarında devam filmleriyle seyirci karşısına çıktı.

Fantastik Canavarlar dizisi özellikle Johnny Depp ve Ezra Miller nedeniyle olumsuz eleştirilere ve tartışmalara konu oldu.

İlk iki ‘Fantastik Canavarlar’ filminde Gellert Grindelwald’ı canlandıran Johnny Depp, eski eşi Amber Heard tarafından aile içi şiddet uygulamakla suçlandıktan sonra üçüncü filmde yerini Mads Mikkelsen’e bıraktı.

Johnny Depp iddiaları reddetti ve Aralık 2022’de Amber Heard’e karşı açtığı hakaret davasını kazandı.

Tüm bu olayların ardından ‘Fantastik Canavarlar’ Warner Bros. tarafından rafa kaldırıldı.

Yönetmen David Yates’e göre Harry Potter dünyasındaki yan yapım seti Warner Bros. tarafından üretilecek. Discovery’nin gelecek programında yer almıyor.

Serinin 3. filminde Johnny Deep’in gidişi nedeniyle pek çok kişinin izlemediği ve tepki gösterdiği bu habere sosyal medyadan gelen tepkilere bakalım:

?

?

?

?

?

?

?

?

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım.?

baklanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu