Haber

Beylikdüzü Belediyesi, YKS öncesi gençler için motivasyon etkinliği düzenledi

Beylikdüzü Belediyesi Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi gençler için motivasyon etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü olarak sınavda ter dökecek adaylarımızın motivasyonunu bozmadan sessiz kalacağız.”

Beylikdüzü Belediyesi yarın ve Cumartesi günü yapılacak üniversite sınavı öncesi ilçedeki gençlerin motivasyonunu artıracak bir etkinlik düzenledi. Beylikdüzü Atatürk Kültür Sanat Merkezi’ndeki etkinlikte gençlerle bir araya gelen Başkan Çalık, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi. Çeşitli ikramların da sunulduğu programda müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler; Sınav stres ve kaygısından uzaklaşıp moralini topladı.

Sınavların yapılacağı saat aralıklarında gürültü ve ses konusuna hassasiyetle yaklaşılması gerektiğini belirten Başkan Çalık, şunları söyledi:

“Türkiye genelinde 3 buçuk milyon aday YKS’ye girecek. Okulların etrafındaki gürültüden uzak durup korna çalmamamız lazım. Beylikdüzü olarak sahada ter dökecek adaylarımızın motivasyonunu bozmadan sessiz kalacağız. İki gündür tüm komşularımdan bu hassasiyeti bekliyorum.Adaylarımıza da sınavlarında başarılar diliyorum.”

İMTİHAN MUHLETİN’DE EKİPLER GÖREVİN HEMEN BAŞINDA OLACAK

Belediye grupları sınav süresince öğrencileri aynı anda yalnız bırakmayacak. İlçede 35 okulun önüne kurulan stantlarda su dağıtılırken, Emniyet Müdürlüğü ekipleri okulların çevresinde gerekli önlemleri alacak. Memurlar; sınav esnasında inşaat işi, korna gibi seslerin gençlerin dikkatini dağıtmaması için seyyar satıcılar gerekli uyarıları yapacak.

Kaynak: ANKA / Eğitim

pamukova-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu