Teknoloji

Gran Turismo 7 Güncellemesi 1.29 Yayınlandı

Sony Interactive Entertainment ve Polyphony Digital tarafından yapılan duyuru ile Gran Turismo 7 güncellemesi 1.29 Yayınlandı. Birbirinden değerli yeniliklerin yer aldığı güncellemenin detayları haberimizde.

Efsanevi Gran Turismo serisinin son oyunu olan Gran Turismo 7, Mart 2022’de piyasaya çıktı. Ocak ayında yayınlanan liste ile PlayStation VR2 çıkış oyunları listesi ortaya çıktı. Bire bir listede sanal gerçeklik esasına göre alacak olanlar da yer aldı ve Gran Turismo 7 ortalarda yer aldı.

Gran Turismo 7 Güncellemesi 1.29, Tam PS VR2 Desteğini Getiriyor

PlayStation VR2 bugün prestijiyle lanse edildi ve Gran Turismo 7 için 1.29 sürüm güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile birlikte yeni arabalar, yeni bir parkur, Skins moduna yeni içerikler ve Gran Turismo Sophy de süre kısıtlamalı olarak katılıyor. Birlikte Yarış etkinliği.

Sony Interactive Entertainment ve Polyphony Digital tarafından detayları verilen oyuna eklenen beş yeni araba şu şekilde;

  • Citroen DS 21 Pallas ’70
  • Honda RA272 ’65
  • Italdesign EXENO Vision Gran Turismo Sokak Modu
  • Italdesign EXENO Vision Gran Turismo Arazi Modu
  • Porche 911 Carrera RS (901) ’73

Serinin tüm ana oyunlarında yer alan Grand Valley Highway 1 pisti, yeni oyunla birlikte geri dönüş de yaptı. Dar ve teknik virajların yanı sıra yüksek hızda giden kısımlar var. Bu parkurun Güney adı altında 2000 metre uzunluğunda kör virajlı farklı bir varyasyonu da var.

1.29 güncellemesi ile birlikte Drift Photography de oyuncuların beğenisine sunulacak. Eşlik eden bir rehber size bu fotoğrafları nasıl çekeceğinizi öğretecektir.

hendekajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu