Haber

Sözcü TV’de Muharrem İnce’yi kızdıran soru! Bu saygısızlık! Böyle bir şey olabilir mi?

Vatan Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce SÖZCÜ, TV’ye konuk oldu. İnce gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İnce, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan ‘Adaylıktan çekilecek’ tezine sert tepki gösterdi.

MUHARREM İNCE: 114 BİN KİŞİYE NE DEYECEĞİZ?

‘Adaylığınızı geri mi çekeceksiniz? Sormak ince, ”Böyle bir şey olur mu? Bu soruyu çok saygısız buldum. Öyle bir şey yok. Bunu saygısızlık olarak görüyorum. Bunu bir soru olarak almıyorum. 114 bin kişiye ne diyeceğiz? İmzaladılar. Bunu doğru bulmuyorum.”o cevapladı

İnce şu ifadeleri kullandı;

çekmek ne demek! Mümkün mü? Bu çok demokratik değil. İnsancıl değil. Bu tam bir ihale mafya yöntemidir. Demokratik hakkımı kullanıyorum. 114 bin kişi seçim kuruluna giderek imzaladı.

AKŞENER VE KARAMOLLAOĞLU 2018’DE NEDEN ÇEKİLMEDİ?

Peki Meral Akşener 2018’de neden çekilmedi? Temel Karamollaoğlu bu kadar çok şey biliyorsa neden benim tarafıma çekilmedi? O halde Kılıçdaroğlu, Meral Hanım’ın çekilmesini neden istemedi? Bana gelince al Böyle bir şey olabilir mi? Seçime gidiyoruz, oy pusulaları basıldı. Bu saygısızlıktır.

‘KAZANAMAYAN KİŞİYİ ADAY VERDİLER’

Kılıçdaroğlu sizin oylarınızla kaybederse siz de kaybetmez misiniz?’ İnce, soruya şu yanıtı verdi;

Bir kere “seçim kaybedilirse size fatura ederiz” lafından çıkalım. Bu, kapağı hazırlamak içindir. Bu Türkiye’yi düşünmektir, seçimi kazanmaya odaklanmak değildir. Seçimi kazanmaya odaklansalardı yayınımın ortasında reklam vermezlerdi. Bu para israfı. Bir adayın gücünü 13 ayda belirlediniz. “Kazanacak aday” dediniz ve sonunda adayın kazanamayacağını vurguladığınız kişi yaptınız.

KAYNAK: HABER7

celtikci-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu