Yaşam

Survivor 2023 Kadrosunda Osman Can Kimdir? Osman Can’ın Yaşı, Mesleği, Instagram Hesabı

2023 yılına damgasını vurması beklenen Survivor 15 Ocak’ta başlıyor. Survivor 2023 takımında yer alan isimler dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İstekli ve ünlü takımlardaki isimler merak ediliyor. İhale ekibinde yer alan Osman Can, hakkında araştırma yapılan yarışmacılardan biri. Peki Osman Can kimdir? Osman Can kaç yaşında, mesleği nedir, Instagram hesabı nedir?

Detaylar burada…

15 Ocak’ta ilk bölümüyle yayınlanacak olan Survivor şimdiden herkeste merak uyandırdı. Gönüllüler ve ünlüler takımındaki isimler çok konuşuldu.

Gönüllüler ekibinde Walison, Asena, Aziz, Gizem Avcı, Aleyna ve Osman Can gibi isimler yer alıyor. Bu yılki istekli ekibin de oldukça iddialı olduğunu söyleyebiliriz!

Gönüllüler arasında yer alan Osman Can da dikkat çeken yarışmacılardan biri. Peki Osman Can kimdir?

Osman Can Ural, Ağustos 1994’te doğdu. Başak olarak biliniyor. Osman Can Ural, Acun medyasında çalışıyor. Ancak Survivor’a katılmak için işinden ayrıldı.

Osman Can’ı ilk olarak Survivor 2022’nin birleşme partisinde gördüğümüz ortaya çıktı.

Acun Medya takımında yer alan Osman Can, birleşme partisinde düzenlenen futbol maçına katıldı. Acun birleşme partisinde Osman Can’ı tanıttı ve Survivor’a katılmak için ekibinden ayrılacağını duyurdu.

Osman Can Ural’ın mesleği nedir?

Ural, Acun medya ekibinin teknik ve şut ekibinde çalıştı. Osman Can’ın da futbol geçmişi var. Ural, Anadolu Üsküdar 1908 takımında forma giydi. Aynı zamanda bir fitness eğitmeni olduğu da biliniyor.

Gönüllüler kadrosunun iddialı isimlerinden Osman Can, Survivor’a katılmak istediğini uzun zamandır dile getirmişti.

Osman Can, katıldığı birleşme partisinde Survivor’a katılmanın 2020’den beri hayal olduğunu belirtti. Tanıtım görselinde ‘Başarı yolun sonu değil, kendisidir.’ İfadeleri kullanan Ural, bu yılın iddialı rakipleri arasında ortada gösteriliyor.

Osman Can’ın da 2023’te yarışan mutlak ilk isim olması dikkatlerden kaçmadı.

Osman Can Ural Instagram Hesabı

Osman Can, osmancanural kullanıcı adıyla Instagram’da.

Osman Can’ı destekliyor musunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu