Haber

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Uzundere ilçesine indi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Uzundere ilçesine indi.

Uzundere ilçesi girişinde vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılanan Önder Sekmen, ilçe gezisinde ilk olarak AK Parti Uzundere İlçe Merkezini ziyaret etti. Sekmen, daha sonra AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Cumhur İttifakı Uzundere Belediye Başkanı Adayı Sinan Aydın, AK Parti Uzundere İlçe Başkanı Fatih Ertek, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan ve diğer yetkililer. Koordinasyon Merkezini açtı.

Başkan Sekmen burada yaptığı konuşmada, “Erzurum’umuzda, ilçelerimizde ve Uzundere’mizde hizmet ve çalışmayı esas alan belediyecilik anlayışıyla kadim şehrimizi daha da refaha kavuşturmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Yeter ki birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimiz devam etsin. Varsa Uzundere’de yeni bir kent oluşacak.” “Bir demokrasi destanı daha yazacağız” dedi.

Başkan Sekmen, açılışın ardından ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. “Muhtarların fikir ve öngörüleriyle 10 yılda Erzurum’u zirveye taşıdık” diyen Önder Sekmen, şöyle konuştu: “Yerel yönetimlerin temel yapı taşı olan muhtarlarımız, yerel yönetimin patronlarıdır. Uzundere’de görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızla aramızda köprü oldu.” “Görevimizde görev yapan değerli muhtarlarımızla birçok konuyu görüştük. İlçemize yaptığımız yatırımlardan dolayı vatandaşlarımızın memnuniyetini de yakından dinledim. İlçemizin tüm sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe mahalle gezerek” dedi.

Muhtarlarla yapılan istişare toplantısının ardından Kirazlı İlçesi’nde büyük ilgiyle karşılanan Sekmen, sosyal medya hesabından duygularını şöyle dile getirdi: “Hemşehrilerimin bu coşkusu ve meydanlara sığmayan güçlü destekleri buna değer. Hizmetlerimizden memnun kalan Dadaş’ların hoş görüşleri bizi son derece mutlu etti. Kardeşlerimizin memnuniyeti en büyük önceliğimizdir.” “Mutluluğumuz. Aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen daha sonra beraberindekilerle birlikte Uzundere Dikyar Köyü Dayanışma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek oradaki mahalle sakinlerine seçimlerin önemini anlattı. – ERZURUM

haberdogankent.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu