Haber

İSTANBUL’DA HELİKOPTER VE NARKOTİK KÖPEK DESTEKLİYLE YEDİTEPE BARIŞ DENETİMİ YAPILDI

İstanbul polisi birçok ilçede ‘Yeditepe Huzur’ kontrolü yaptı. Polis helikopteri ve narkotik köpeklerinin de desteğiyle gerçekleştirilen kontrollerde durdurulan araçlar ve içindeki kişiler tek tek arandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Fatih ve Kadıköy başta olmak üzere birçok ilçede ‘Yeditepe Huzur’ denetimi yapıldı. Kontrollere Asayiş Şube Müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Havacılık ve Narkotik Kabahatler Şube Müdürlüğü ile polis özel harekat ekipleri de katıldı. Taksim Meydanı’nda saat 20.00’de başlayan denetime polis helikopteri ve narkotik köpeği Komançi de destek verdi.

NARKOTİK KÖPEK ARAÇLARI ARADI Taksim Meydanı’nda yapılan kontrolde polis ekipleri, durdurulan araçlarda tek tek arama yaptı. Araçta Türk vatandaşlarına Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılırken, yabancı şahısların pasaportları kontrol edildi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği kontrollerde narkotik köpeği Komanchi de araçlarda uyuşturucu madde aradı. Kontrol gece geç saatlere kadar devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu