Haber

Mehmet Demir’den Fethiyespor’a Tam Destek

MUĞLA (İGFA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Demir, taraftarlarla birlikte Fethiyespor ile İnegölspor karşılaşmasını sahada izleyerek ilçe takımına destek verdi. Maç 0-0 bitmesine rağmen Demir’in spora ve özellikle Fethiyespor’a olan bağlılığı dikkat çekti. Demir, “Hedef PTT 1. Lig” dedi.

Mehmet Demir, maçın ardından yaptığı açıklamada, bir kentte sporun ve sporculara verilen desteğin, o kentin kalkınmasında kritik rol oynadığını vurguladı. “Sahaya her adım attığında kalbimiz lacivert-beyaz çarpıyor!” Fethiyespor’a olan tutkusunu dile getirdi.


Fethiye Belediye Başkanı olması halinde rekor oy alacağını ve Fethiye Belediyesi’nin sporun her alanına her düzeyde destek vereceğinin altını çizen Demir, “Fethiyespor’a ve ülkemizin tüm spor dallarına tüm desteklerini verecekler. İlçemize şampiyonluklar getirecek.” Bu takviyenin ilçe spor camiasıyla birlikte koordineli ve aktif bir şekilde sunulacağını sözlerine ekledi.

Mehmet Demir, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimi için spor vazgeçilmezdir. Fethiye Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destek, şehrimizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Fethiyespor’un başarıları Fethiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. ve şehir halkının birliği.”

Demir’in bu açıklamaları, Fethiye’de spora verilecek desteğin önemini ve Fethiyespor’a olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu. Mehmet Demir başkanlığında Fethiye Belediyesi’nin spordan ve sporcudan yana güçlü bir duruş sergileyeceğine dair umutlar arttı.

haber-yunak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu