İş

Redington Türkiye ve (AWS) Amazon Web Services’ten stratejik iş birliği

Redington Türkiye ile Amazon Web Service arasındaki distribütörlük anlaşmasına göre Redington, AWS’nin tüm ürün ve çözümlerinin Türkiye’deki dağıtımından sorumlu yetkili distribütörü oldu. Bu anlaşma ile Redington, AWS’nin iş ortakları ağını genişletmekten operasyonel verimliliği artırmaya kadar her şeyin temelini oluşturacak.

Uzun yıllardır IT departmanındaki global deneyimini Türkiye’ye taşıyan Türkiye’nin ana katma değerli teknoloji distribütörü Redington, Amazon Web Services (AWS) ile kapsamlı bir distribütörlük anlaşması imzaladı.

2023 yılı başı itibarıyla başlayan bu iş birliğine göre Redington Türkiye, bölgedeki yeni AWS Analiz Çözüm Ortakları ile yerel pazardaki AWS topluluğunu genişletecek ve birçok alanda hizmet sunacak. Redington Türkiye, AWS iş ortaklarının pazara giriş fırsatları yaratmak, operasyonel süreçlerini dijitalleştirerek verimliliklerini artırmak, danışmanlık ve sertifikasyon hizmetleri ile bulut platformunda uzmanlaşmak için de birçok alanda temel oluşturacak.

Dünyanın en kapsamlı ve yaygın olarak kullanılan bulut platformu olan Amazon Web Services (AWS), dünyanın dört bir yanındaki bilgi merkezlerinden 200’ün üzerinde tam özellikli hizmet sunar. En hızlı büyüyen start-up’lar, büyük kuruluşlar ve önde gelen devlet kurumları dahil olmak üzere milyonlarca müşteri; maliyetleri azaltmak, daha çevik olmak ve daha hızlı yenilik yapmak için AWS yapılarını ve analitiğini kullanır.

Redington’dan AWS analitik iş ortaklarına 4 konuda tam destek

Redington Türkiye, iş ortaklarının AWS ile iş süreçlerini başlatmasına ve büyütmesine olanak sağlamak için satış öncesi ve sonrası kaldıraç, eğitim, pazara açılma stratejileri ve kapitalizasyon programları sağlayacaktır. Ayrıca AWS, analiz iş ortaklarına platform geçişleri, son kullanıcı ihtiyaçlarına dayalı yönetilen hizmetler, bulut optimizasyonu ve diğer program gereksinimleri dahil olmak üzere çok çeşitli teknik uzmanlık sağlayacaktır. Redington Türkiye, faturalama ve operasyon yönetimini üstlenerek iş ortaklarının olumlu müşteri deneyimlerine odaklanmalarını güçlendirecek. Son olarak AWS, analiz iş ortaklarının Tahlil İş Ortağı programlarından ve kendilerine sunulan avantajlardan tam olarak yararlanmalarını sağlayacaktır.

Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan , “Redington Türkiye olarak, sistem entegratörleri (SI’ler), bağımsız yazılım satıcıları (ISV’ler), yönetilen hizmet sağlayıcılar (MSP’ler), katma değerli satıcılar (VAR’lar), dijital pazarlama şirketleri, donanım şirketleri ve kamu sektörü kuruluşlarına çok çeşitli destek veriyoruz. AWS analitik iş ortağı iş ortaklarımız da dahil olmak üzere farklı boyut ve uzmanlıktaki işletmeler, milyonlarca müşterisi ve on binlercesiyle en büyük ve en dinamik topluluğa sahip olan AWS’nin tüm çalışmalarını ve çözümlerini içeren kapsamlı temel analizimizden yararlanabilecektir. dünya çapında analiz ortaklarının sayısı. Redington Türkiye olarak platformun Türkiye’de sunduğu tüm iş ve analizlerde AWS iş ortaklarına destek vermekten mutluluk duyuyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sandikliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu