Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konteyner kent Adıyaman’da depremzedelerle buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat’ta depremlerden etkilenen Adıyaman’ın Altınşehir Konteyner Kenti’nde vatandaşları ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Erdoğan’ın Adıyaman’daki konteyner kenti ziyaretinden görüntüler paylaştı.

Ziyaretlerde Erdoğan’a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir eşlik etti.

Konteyner içerisine kapatılan bir aileyi ziyaret eden Erdoğan’ı, ailenin askeri üniformalı engelli çocukları Muhammed ve Zeynep karşıladı. Muhammed ve Zeynep ile fotoğraf çektiren Erdoğan, çocukların sevinçlerinin yerinde olduğunu belirterek aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret ettiği ailelerden durumlarıyla ilgili bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocukları sevgiyle karşıladı.

Askerliğini Osmaniye’de yaptığını söyleyen depremzede ile konuşan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi işaret ederek, “Yanında Osmaniyeli var” dedi. Vatandaş, “O başımızın tacıdır. Siz başımızın tacısınız. Sizin gibi Cumhurbaşkanımız olduktan sonra bunların hepsini atlatacağız” dedi. söz konusu.

Erdoğan’a ziyaretinde eşlik eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilere yapılan destekleme ödemeleri, telef olan hayvanların tazmin edilmesi ve çiftçilerin sütlerinin toplanması hakkında bilgi verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu